Benefietvoorstelling Nepal brengt € 5.655,00 op

Het geld is bestemd voor opbouwprojecten in Nepal

Overhandiging van de cheque

Zaterdagavond 18 november 2017 vond de Mondiavisueel benefietvoorstelling ‘Lopen over de grens’ door Katja Staartjes plaats. Bekijk het video-verslag van de cheque-uitreiking.

Dankzij de sponsors, het Theater Aan de Slinger, de Mondiavisueel partners, Nepal touroperator Snow Leopard Adventures en outdoorwinkel Zwerfkei die de kosten van deze voorstelling voor hun rekening namen, werd in totaal € 5.655,00 bijeengebracht voor de Stichting Topaspiraties.

Katja Staartjes en Mondiavisueel werkten eveneens belangeloos mee aan deze benefietvoorstelling. In totaal is daarmee in 7 Mondiavisueel voorstellingen door 1.500 bezoekers ruim € 8.600,00 gedoneerd. Iedereen, sponsors en bezoekers, hartelijk bedankt…!

Met dit geld realiseert de Stichting Topaspiraties opbouwprojecten in de aardbevingsgebieden in Nepal. Dit bedrag wordt nog aangevuld met een gedeelte van de verkoopopbrengst van Nepalese thee door BlueGreens. Via de website van de Stichting Topaspiraties wordt t.z.t. de besteding van het geld verantwoord.

Deel op social media: