Mondiavisueel cadeaubon

Leuk om te geven bij een speciale gelegenheid

Direct naar het bestellen van de cadeaubon

Kadotip: geef een voorstelling cadeau!
Wat is het eerste cadeau waar u aan denkt als u niet direct weet wat u een jarige, jubilaris of ander feestvarken moet geven? Precies: een cadeaubon. Een cadeaubon voor een avond Mondiavisueel, dát is pas echt origineel.

In de afgelopen seizoenen kregen we steeds meer vragen van enthousiaste bezoekers naar de mogelijkheid om iemand anders zo’n geweldige Mondiavisueel ‘avond uit’ cadeau te kunnen doen.
 Aan die vraag voldoen we graag en we hebben er gelijk ook iets moois van gemaakt, leuk om weg te geven en fijn om te krijgen.

We hebben de bon alvast voor u ingepakt in een passende, feestelijke geschenkverpakking. De cadeaubon is geldig voor alle multimedia theatershows in alle theaters en schouwburgen binnen het seizoen 2019-2020. De gelukkige ontvanger kan zelf kiezen welke theatershow hij/zij wil bijwonen. Om die keus te kunnen maken voegen wij het actuele programma-magazine bij de cadeaubon.

Hoe bestelt u een Mondiavisueel cadeaubon?

  1. Middels het  bestelformulier vult u uw eigen gegevens in als gever van de cadeaubon.
  2. U betaalt direct per iDeal of voorafgaand aan de verzending door vooruitbetaling.
  3. Mondiavisueel stuurt u per post binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling de cadeaubon(nen),de feestelijke geschenkverpakking én een programma-magazine.
  4. Indien gewenst stuurt Mondiavisueel de cadeaubon naar een ander opgegeven adres.

Hoe kan de ontvanger de cadeaubon inwisselen?

  1. De ontvanger kiest de multimediatheatershow die hij/zij bij wil wonen uit het lopende seizoen 2019-2020.
  2. De ontvanger meldt telefonisch of per mail de titel van de theatershow, de datum, de locatie en de unieke ID-code die op de cadeaubon staat.
  3. Mondiavisueel bevestigt de reservering.
  4. De ontvanger neemt de bon mee naar de voorstelling en wisselt die bij Mondiavisueel om voor de op naam gereserveerde, rij- en stoelgebonden ticket.

Geen  extra kosten

Voor de tickets gelden de normale tarieven (Rang A: € 28,00 en Rang B: € 24,00).
Het gebruik van vouchercode-korting is niet mogelijk. Voor de geschenkverpakking en het verwerken en verzenden van de cadeaubon(nen) worden geen extra kosten in rekening gebracht. (uitsluitend NL).