Interview Katja Staartjes in Noord-Hollands Dagblad

Na vier zeer succesvolle en vrijwel uitverkochte voorstellingen in Oosterhout, Steenwijk, Doetinchem en Rijswijk presenteert Katja Staartjes a.s. woensdag 19 april voor de vijfde keer haar live multimediapresentatie ‘Lopen over de grens’. Ditmaal in haar voormalige woonplaats Alkmaar van welke stad ze in 1999 ook de Stadspenning ontving omdat ze als eerste Nederlandse vrouw op de top van de Mount Everest stond. In Theater de Vest zijn nog enkele plaatsen vrij. De laatste presentatie in Houten op 28 april is helemaal uitverkocht. Voor wie deze schitterende presentatie nog wil zien is Alkmaar dus de laatste gelegenheid.

Klik op het artikel om de PDF te downloaden en het artikel te lezen

Vorige week verscheen er een uitgebreid artikel in het Noord-Hollands Dagblad. Download en lees het interview met Katja Staartjes (PDF).

Reviews

Wim Reybroeck

Goede montage, beeldmateriaal meer dan behoorlijke kwaliteit, ondersteund door passend live-commentaar afgewisseld met passende muziek.


Marjolein Dankers

Mooi foto- en filmmateriaal. Katja weet haar verhaal goed en boeiend te brengen. Een prima spreekster!


Jos en Sija van Geijn

Wij waren ooit van plan om Nepal te bezoeken, maar vanwege een gescheurde enkelband ging dat niet door. Dankzij deze presentatie zijn we er nu toch een beetje geweest !! Prachtige beelden en zeer gevarieerd en compleet.

Lees alle reviews over ‘Lopen over de grens’.

Deel op social media: