‘Live’ update videoboodschap inzake corona-crisis.

Wegens de overheidsmaatregelen inzake de corona-crisis zijn de Mondiavisueel voorstellingen van het seizoen 2019-2020 sinds 12 maart geannuleerd. In de bijgaande videoboodschap brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij het zoeken naar vervangende data.

Het is geen nieuws voor u dat op last van de regering alle voorstellingen, festivals, concerten en andere activiteiten met meer dan 100 personen verboden zijn. Ook onze Mondiavisueel live multimedia theatershows die vanaf 12 maart stonden geprogrammeerd zijn geannuleerd.

Wij hebben intussen veel moeite gedaan om, in samenwerking met alle theaters en schouwburgen, te zoeken naar nieuwe data. Daar zijn we grotendeels nu al in geslaagd. Binnenkort hopen we alle data voor onze voorstellingen die in het najaar worden gepland, te publiceren op onze website.
In de onderstaande videoboodschap vertellen we u ‘live’ meer over de huidige stand van zaken.

Indien u al tickets gekocht heeft raden wij u aan om de data die nu al op onze website vermeld staan in uw agenda te noteren. Let op dat u de datum noteert die vermeld staat bij het theater waarvoor u de tickets kocht. U hoeft niets anders te doen dan met die tickets op de betreffende avond naar de voorstelling te komen.  U behoudt dezelfde stoel op dezelfde rij als op uw ticket vermeld staat. Alleen de datum verandert dus en verder niets. U hoeft zich niet aan te melden, wij rekenen op uw komst. Mocht u nog geen tickets gekocht hebben dan kunt u dat alsnog doen indien een voorstelling nog niet is uitverkocht.

Bekijk hier de actuele status van de nieuwe data in het najaar

Deel op social media: