Partners / sponsors

Partners

 

 

Op Pad is het online outdoor platform van SNP. Inspirerende reisverhalen, verhelderende artikelen over technieken in de buitensport, de laatste nieuwtjes en informatieve tests van tenten, fietsen, (berg-)wandelschoenen en nog veel meer … u vindt het allemaal op de Op Pad website.

Website: oppad.nl

Zwerfkei

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre in Woerden is met 3500 m2 de grootste outdoor winkel van Nederland en een begrip voor heel buitensportend Nederland waar u alles vindt voor een actieve vakantie of verre reis. Behalve de grootste vrijetijdswinkel van Nederland heeft Zwerfkei ook een webshop, waar u dag en nacht terecht kunt en gelijk kunt zien of het gewenste artikel voorradig is. Waarna u direct kunt bestellen en de spullen meestal de volgende dag in huis heeft.
Website: zwerfkei.nl


De Vakantiefietser is een Amsterdamse fietsenwinkel gespecialiseerd in vakantiefietsen, fietsaccessoires en uitrusting voor fietsvakanties zoals fietstassen, gidsen, kaarten, kleding, slaapmatjes en nog veel meer. Iedereen die hier werkt heeft over de wereld gefietst en weet waar hij of zij over praat. De Vakantiefietser kan je helpen met het plannen van jouw wereldreis.
Eigenaar Eric Schuijt heeft ruim 200.000 kilometer door meer dan 80 landen gefietst en daar 7 boeken over geschreven.

Website: https://www.vakantiefietser.nl/

Snow Leopard Adventures, aanbieder van trekking-, expeditie- en cultuurreizen, is al vanaf het prille begin Mondiavisueel Partner. Deze specialisten bieden niet alleen reizen aan naar Nepal maar ook naar Bhutan, Kirgizië, Turkije, Tibet en een aantal bestemmingen in Zuid-Amerika. De samenwerking met HT-Wandelreizen voegt daar nog een aantal bestemmingen aan toe zoals: China, Myanmar, etc. Mocht u zelf ook een mooie reis willen samenstellen in Zuid-Oost Azië, Zuid-Amerika dan bent u bij de reisspecialisten van Snow Leopard aan het juiste adres.
Website: snowleopard.nl

NKBV

De Koninklijke Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) verbindt mensen met een passie voor bergwandelen, alpinisme en sportklimmen. Het hele jaar door, een leven lang. De NKBV geeft vorm aan het verlangen om hoogte te beleven. Samen, op alle niveaus, gedreven en met respect. Voor haar 58.000 leden wil de NKBV bergen verzetten.De NKBV is op het gebied van bergsportreizen de grootste specialist van Nederland, voor elke leeftijd en op ieder niveau is er wel een reis te vinden. De NKBV heeft aanbod voor bergwandelaars, alpinisten en sportklimmers. Ook zijn er reizen en cursussen in andere disciplines zoals mountainbiken en canyoning.
Website: nkbv.nl

 

 

De Fietsersbond behartigt de belangen van fietsers. De Fietsersbond heeft 34.000 leden, meer dan 1600 vrijwilligers en 150 lokale afdelingen die actief werken aan betere fietsvoorzieningen. De Fietsersbond zet zich al 40 jaar in om van Nederland een veiliger fietsland te maken.
Website: Fietsersbond.nl

 

 

 

Top of the World Reizen is dé specialist voor bijzondere reizen in Nepal, Tibet, Bhutan en Sikkim. In overleg met u stellen we de meest unieke Himalaya reis samen.
Wij, Holi uit Nepal en Thomas uit Nederland, zijn uw persoonlijke reisexperts die u uit 1e hand adviseren over de beste route, de meest fantastische plekken en bijzondere lodges. Voor alles wordt gezorgd, zodat u tijdens de reis volop kunt genieten! Uiteraard organiseren we ook de Manaslu Trekking, in groepsverband en als privé reis.
We horen graag van u!
Website: topoftheworld.nl


 

 

 

Arc’teryx is een Canadees bedrijf dat in 1989 werd opgericht door 2 klimmers in North Vancouver, British Columbia. Arc’teryx is een van de meest toonaangevende fabrikanten van outdoor kleding en aanverwante artikelen. In 1996 werd een licentie verkregen voor het gebruik van GORE-TEX producten en werd gestart met de productie van kleding. Inmiddels omvat het productengamma van Arc’teryx vele honderden verschillende producten waarvan er vele te vinden zijn bij Zwerfkei in Woerden, dé buitensportwinkel van Nederland.
Website: https://www.zwerfkei.nl/product/arcteryx-beta-ar-jacket-mens


Management Impact is uitgever van toonaangevende managementboeken en organisator van congressen, collegereeksen en events. Met vakinformatie via online en offline kanalen informeren, inspireren en verbinden wij vele organisatieprofessionals. Management Impact is onderdeel van Boom Uitgevers Amsterdam. Onze missie is: managers en professionals inspireren, verbinden en verder brengen.
Website: https://www.managementimpact.nl

NVBG

De Nederlandse Vereniging voor Beeld en Geluid is een ontmoetingsplaats voor kennisuitwisseling op het gebied van audiovisuele producties. De vereniging is een informatiebron, een leerschool en tevens organisator van workshops, cursussen en festivals. In het gehele land zijn diverse regionale werkgroepen actief in het beoefenen van de audiovisuele hobby.
Website: nvbg.nl

SGG

De Stumpfl Gebruikers Groep heeft haar naam ontleend aan de Oostenrijkse firma AV Stumpfl. Leden van de SGG werken met de multimediasoftware van AV Stumpfl: Wings Platinum. Onder de leden van de SGG bevinden zich veel talentvolle multimediapresentatoren die tijdens 4 bijeenkomsten per jaar de vele mogelijkheden van de software in de praktijk uitwisselen.
Website: sggroep.nl

De Wereldfietser is een vereniging van en voor fietsreizigers. Zij geeft voor fietstochten in Europa en ver daarbuiten informatie over landen, uitrusting en techniek. Leden kunnen op de website met elkaar in contact komen en op het forum onderling informatie uitwisselen. Ook worden er fietstochten en beurzen georganiseerd en cursussen gegeven o.a. over fietsreparatie en navigatie. Leden ontvangen 4 keer per jaar het tijdschrift ‘De Wereldfietser’ vol met inspirerende reisverhalen, interviews en artikelen over uitrusting en techniek.

Website: wereldfietser.nl

Bergen

Ben jij een liefhebber van bergwandelen? Dan past het tijdschrift Bergen Magazine bij jou. Met een abonnement op dit tijdschrift droom je weg bij alle leuke wandelverhalen, meeslepende reisverhalen en prachtige foto’s. Je leest artikelen over diverse wandeltochten, onbekende berggebieden en routes in hoog- en laaggebergte. Verder krijg je in Bergen Magazine informatie over de nieuwste buitensportproducten en blijf je op de hoogte van de laatste trends voor de bergwandelaar.
Website: bergwijzer.nl

Wandelmagazine Op lemen voeten

Houd jij van wandelen? Dan past het Wandelmagazine heel goed bij jou. Het blad richt zich zowel op de rustige wandelaars als de fanatiekelingen. Je vindt in het Wandelmagazine Op lemen voeten korte en lange wandeltochten in binnen- en buitenland. Zo beschik je altijd over informatie voor leuke routes en mooi bestemmingen. Ook wordt er in dit blad veel aandacht besteed aan de onderwerpen landschap, natuur en cultuur.
Je blijft dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op deze gebieden.
Website: wandelmagazine.nu

Zijn de bezoekers van multimedia theatershows uw klanten?

Een professionele multimedia theatershow met een hoge belevingswaarde is hét moment om contacten te leggen met nieuwe klanten. Tevens is het een unieke vorm van klantenbinding aan bestaande klanten voor:

  • Reisorganisaties en verkeersburo’s; aanbieders van reizen naar exotische bestemmingen
  • Uitgevers van reisboeken, reisgidsen en reismagazines
  • Leveranciers van foto- en videocamera’s, verrekijkers en GPS-apparatuur
  • Buitensport speciaalzaken; importeurs van buitensportkleding, schoenen, accessoires, etc.
  • Verenigingen die zich richten op bergsport, outdooractiviteiten, (natuur)fotografie, etc.

Mondiavisueel biedt bedrijven en organisaties de gelegenheid zichzelf te presenteren aan het publiek d.m.v. een informatiestand in de foyer of de zaal. Ook andere vormen van reclame en promotie zijn mogelijk:

  1. Vermelding als ‘partner’ op de partnerpagina van de website www.mondiavisueel.com
  2. Plaatsing van een advertentie in het Mondiavisueel jaarprogramma dat verschijnt in een oplage van >10.000 exemplaren en dat gratis verspreid wordt via: reisorganisaties, buitensportwinkels, fotozaken en verenigingen op het gebied van outdoorsporten, (natuur)fotografie, etc, etc.
  3. Plaatsing van logo en/of merknaam op de toegangskaarten van multimedia theatershows naar keuze
  4. Plaatsing van logo en/of merknaam op de aankondigingsbanners van de multimedia theatershows
  5. Opname van een reclameblok in de trailer die voorafgaand aan elke voorstelling wordt getoond.

Informeer naar de mogelijkheden via info@mondiavisueel.com.

Wij staan open voor elke vorm van ‘kruisbestuiving’ indien u daartoe mogelijkheden ziet. Neem contact op!

Blijf op de hoogte van Mondiavisueel

Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief van Mondiavisueel en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.