Partners / sponsors

Partners

Op Pad

Op Pad is het online outdoor platform van de ANWB. Inspirerende reisverhalen, verhelderende artikelen over technieken in de buitensport, de laatste nieuwtjes en informatieve tests van tenten, fietsen, (berg-)wandelschoenen en nog veel meer … u vindt het allemaal op de Op Pad website.

Website: oppad.nl

Zwerfkei

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre in Woerden is met 3500 m2 de grootste outdoor winkel van Nederland en een begrip voor heel buitensportend Nederland waar u alles vindt voor een actieve vakantie of verre reis. Behalve de grootste vrijetijdswinkel van Nederland heeft Zwerfkei ook een webshop, waar u dag en nacht terecht kunt en gelijk kunt zien of het gewenste artikel voorradig is. Waarna u direct kunt bestellen en de spullen meestal de volgende dag in huis heeft.
Website: zwerfkei.nl

Thika Travel

Thika Travel is gespecialiseerd in buitengewone reizen naar de mooiste bestemmingen in Afrika, Latijns-Amerika, India en subcontinent, de Indische Oceaan en de poolgebieden. Thika Travel zet zich in om klanten een onvergetelijke ervaringen te laten beleven. Om dit te bereiken laten ze gebaande paden graag links liggen. En kiezen ze voor onbekende plekken, waar de reiziger de bestemming écht ervaart. Eén ding is zeker: elke reis van Thika Travel is uniek. En niemand komt met dezelfde verhalen thuis.
Website: thikatravel.com

Snow Leopard Adventures, aanbieder van trekking-, expeditie- en cultuurreizen, is al vanaf het prille begin Mondiavisueel Partner. Deze specialisten in o.a. reizen naar Nepal zullen informatie aanbieden tijdens de multimediapresentatie “Lopen over de grens” door Katja Staartjes.
Mocht u zelf ook een mooie reis naar Nepal willen maken en dat kan prima, ook na de aardbeving van 25 april 2015, dan bent u bij de Nepal specialisten van Snow Leopard aan het juiste adres.
Website: snowleopard.nl

NKBV

De Koninklijke Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) verbindt mensen met een passie voor bergwandelen, alpinisme en sportklimmen. Het hele jaar door, een leven lang. De NKBV geeft vorm aan het verlangen om hoogte te beleven. Samen, op alle niveaus, gedreven en met respect. Voor haar 58.000 leden wil de NKBV bergen verzetten.De NKBV is op het gebied van bergsportreizen de grootste specialist van Nederland, voor elke leeftijd en op ieder niveau is er wel een reis te vinden. De NKBV heeft aanbod voor bergwandelaars, alpinisten en sportklimmers. Ook zijn er reizen en cursussen in andere disciplines zoals mountainbiken en canyoning.
Website: nkbv.nl

Norge Reiser organiseert en bemiddelt bij reizen naar en in Noorwegen incl. Spitsbergen, Zweden, Finland, Antarctica en de Baltische Staten. Voor de individuele reiziger bij de organisatie van vervoer en accommodatie. Alles geregeld, maar toch helemaal op eigen initiatief één van de uitgestrekte landen verkennen. Uiteraard stelt Norge Reiser op verzoek ook speciale reizen op maat samen voor groepen en incentives. Iedere reiziger die bij ons boekt krijgt een individuele routebeschrijving mee op reis, die uitstekend leesbaar is en adequaat de route en alle bezienswaardigheden onderweg aangeeft.
Website: norgereiser.nl

Natuur en Fotografie komen samen in Natuurfotografie Magazine, het tweemaandelijks fotoblad met kleurrijke verhalen over de natuur en hoe je die fotografeert. Natuurfotografie Magazine staat boordevol foto’s van natuurfotografen die met grote toewijding hun onderwerpen vastleggen. Bekende én minder bekende fotografen – veelal uit eigen land, maar ook van over de grens – krijgen volop de ruimte. De teksten zijn van de hand van gelauwerde schrijvers én van enthousiaste nieuwkomers.
Website: natuurfotomagazine.nl

Presentator Jelle Staleman heeft zijn activiteitenaanbod als professioneel ski- en berggids ondergebracht bij Mountain Network. Met zes klim- en bouldercentra, een locatie in de Ardennen, een locatie in Chamonix én het bedrijfsonderdeel klim- en bergsportreizen, biedt Mountain Network een totaalaanbod van een indoor beginnerscursus tot de beklimming van de Mount Everest. We doen niets liever dan jou verder helpen als klimmer.
Website: Mountain-Network.nl

SGG

De Stumpfl Gebruikers Groep heeft haar naam ontleend aan de Oostenrijkse firma AV Stumpfl. Leden van de SGG werken met de multimediasoftware van AV Stumpfl: Wings Platinum. Onder de leden van de SGG bevinden zich veel talentvolle multimediapresentatoren die tijdens 4 bijeenkomsten per jaar de vele mogelijkheden van de software in de praktijk uitwisselen.
Website: stumpfl.nl

NVBG

De Nederlandse Vereniging voor Beeld en Geluid is een ontmoetingsplaats voor kennisuitwisseling op het gebied van audiovisuele producties. De vereniging is een informatiebron, een leerschool en tevens organisator van workshops, cursussen en festivals. In het gehele land zijn diverse regionale werkgroepen actief in het beoefenen van de audiovisuele hobby.
Website: nvbg.nl

Bergen

Ben jij een liefhebber van bergwandelen? Dan past het tijdschrift Bergen Magazine bij jou. Met een abonnement op dit tijdschrift droom je weg bij alle leuke wandelverhalen, meeslepende reisverhalen en prachtige foto’s. Je leest artikelen over diverse wandeltochten, onbekende berggebieden en routes in hoog- en laaggebergte. Verder krijg je in Bergen Magazine informatie over de nieuwste buitensportproducten en blijf je op de hoogte van de laatste trends voor de bergwandelaar.
Website: bergwijzer.nl

Wandelmagazine Op lemen voeten

Houd jij van wandelen? Dan past het Wandelmagazine heel goed bij jou. Het blad richt zich zowel op de rustige wandelaars als de fanatiekelingen. Je vindt in het Wandelmagazine Op lemen voeten korte en lange wandeltochten in binnen- en buitenland. Zo beschik je altijd over informatie voor leuke routes en mooi bestemmingen. Ook wordt er in dit blad veel aandacht besteed aan de onderwerpen landschap, natuur en cultuur.
Je blijft dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op deze gebieden.
Website: wandelmagazine.nu

Bergans

Bergans of Norway is een toonaangevende producent van buitensportkleding en outdoor accessoires. Bergans biedt een breed scala van kleding voor expedities, outdoor, bergbeklimmen, skiën en lifestyle. Tevens fabriceert Bergans tenten, slaapmatten, slaapzakken, rugzakken en Ally vouwkano’s. Bergans of Norway is een belangrijke sponsor van grote en kleine expedities over de hele wereld en sponsort o.a. Mondiavisueel presentator Jolanda Linschooten.
Website: bergans.eu

HT Wandelreizen

Wie voor een wandelvakantie met HT Wandelreizen kiest kan rekenen op een enorme berg kennis en ervaring en passie en liefde voor wandelen. HT Wandelreizen staat voor een persoonlijke benadering voor, tijdens en na de reis en heeft een gedrevenheid om al haar reizigers de reis van hun leven te bezorgen.
Meer dan 30 jaar ervaring met reizend wandelen en wandelend reizen!
Website: HTwandelreizen.nl

Zijn de bezoekers van multimediapresentaties uw klanten?

Een professionele multimediapresentatie met een hoge belevingswaarde is hét moment om contacten te leggen met nieuwe klanten. Tevens is het een unieke vorm van klantenbinding aan bestaande klanten voor:

  • Reisorganisaties en verkeersburo’s; aanbieders van reizen naar exotische bestemmingen
  • Uitgevers van reisboeken, reisgidsen en reismagazines
  • Leveranciers van foto- en videocamera’s, verrekijkers en GPS-apparatuur
  • Buitensport speciaalzaken; importeurs van buitensportkleding, schoenen, accessoires, etc.
  • Verenigingen die zich richten op bergsport, outdooractiviteiten, (natuur)fotografie, etc.

Mondiavisueel biedt bedrijven en organisaties de gelegenheid zichzelf te presenteren aan het publiek d.m.v. een informatiestand in de foyer of de zaal. Ook andere vormen van reclame en promotie zijn mogelijk:

  1. Vermelding als ‘partner’ op de partnerpagina van de website www.mondiavisueel.com
  2. Plaatsing van een advertentie in het Mondiavisueel jaarprogramma dat verschijnt in een oplage van >10.000 exemplaren en dat gratis verspreid wordt via: reisorganisaties, buitensportwinkels, fotozaken en verenigingen op het gebied van outdoorsporten, (natuur)fotografie, etc, etc.
  3. Plaatsing van logo en/of merknaam op de toegangskaarten van multimediapresentaties naar keuze
  4. Plaatsing van logo en/of merknaam op de aankondigingsbanners van de multimediapresentaties
  5. Opname van een reclameblok in de trailer die voorafgaand aan elke voorstelling wordt getoond.

Informeer naar de mogelijkheden via info@mondiavisueel.com.

Wij staan open voor elke vorm van ‘kruisbestuiving’ indien u daartoe mogelijkheden ziet. Neem contact op!

Blijf op de hoogte van Mondiavisueel

Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief van Mondiavisueel en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.