Jeroen Komen

Jeroen Komen

Volg Jeroen online:

Facebook Facebook

Twitter Twitter

LinkedIn LinkedIn

Website: ikkanvliegen.nl

Bekijk de show van Jeroen
Jeroen Komen is piloot, fotograaf en bevlogen verteller van luchtige verhalen.

Jeroen Komen (1968) is piloot, fotograaf en bevlogen verteller van luchtige verhalen. Hij trok al op zijn 18e liftend de wereld in. Op school wilde het steeds niet zo lukken. Terug in Nederland (1992) waagde hij eerst nog een poging Cognitieve Kunstmatige Intelligentie te studeren, maar omdat hij tegelijkertijd zijn bedrijf Knoworries (1995) oprichtte, moest hij opnieuw concluderen dat de schoolbanken hem onvoldoende konden boeien.

Knoworries groeide uit tot een volwassen en innovatieve IT onderneming met 25 medewerkers (2009): een mooi moment om zijn stokje over te dragen aan mensen die meer plezier halen uit stabiliteit. Daardoor ontstond ruimte om opnieuw de wereld in te trekken, niet alleen de wereld rond met grote vliegtuigen, nu ook door heel Europa met zijn eigen propellervliegtuigje.


Nadat hij Knoworries in 2015 geheel verkocht had, bundelde hij zijn vlieganekdotes en luchtfoto’s in het boek ‘Ik kan vliegen’ (2016). De rode draad die hij in dit boek legde, is sindsdien ook de kernboodschap in de vele lezingen die hij sindsdien verzorgt aan uiteenlopende doelgroepen.

Jeroen is een ‘bevlogen’ verteller en zijn ‘luchtige’ verhalen, anekdotes en belevenissen worden door hem aan de hand van bijzondere (lucht)foto’s gepresenteerd in zijn multimedia theatershow ‘Ik kan vliegen’.

Multimedia theatershow van Jeroen Komen

Ik kan vliegen

Ik kan vliegen

Spreker: Jeroen Komen
Piloot Jeroen Komen doet wat maar weinigen doen. Met zijn eigen vliegtuigje vliegt hij kriskras door Europa. Hij ontmoet bijzondere mensen op afgelegen plekken, ontsnapt aan allerlei gevaren, maakt duizenden luchtfoto’s, beleeft bijzondere avonturen en zoekt letterlijk de grenzen van de vrijheid op. Jeroen Komen vertelt op ‘bevlogen’ wijze vele anekdotes aan de hand van spectaculaire luchtfoto’s.

Meer informatie over de show

Blijf op de hoogte van Mondiavisueel

Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief van Mondiavisueel en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.