Melvin Redeker

Melvin Redeker

Volg Melvin Redeker online:

Facebook Facebook

LinkedIn LinkedIn

Website: melvinredeker.nl

Bekijk de show van Melvin
Melvin Redeker is avonturier, pionier, fotograaf, spreker en multimediapresentator.

Hij vertelt het verhaal van de laatste wildernissen op onze planeet door middel van expedities, het geven van multimedia theatershows en visual story telling. Hij beklom de steilste bergen van de Himalaya en onderzoekt de onderwaterwereld van de diepe zee.

Na vijf jaar voorbereiding lukte het Melvin om als eerste onderwaterbeelden te maken van orka’s in de Noordzee. Dit unieke project bracht hem aan tafel bij RTL Late Night. Ook Het Klokhuis weidde in 2018 een uitzending aan zijn zee-expedities in de aflevering ‘de Onderwaterfotograaf’. Melvin is gepassioneerd fotograaf. Hij gaat nooit op pad zonder zijn camera. Zijn foto’s van de onderwaterwereld zijn internationaal bekroond.

We leven in een tijd met enorme ecologische en maatschappelijke uitdagingen en via zijn Stichting In de Noordzee, die hij samen met zijn vrouw Fiona van Doorn oprichtte, committeert hij zich om bij te dragen. Met het lesprogramma ‘Een schone zee begint bij een schoon schoolplein’ voor basisscholen werden al meer dan 10.000 kinderen bereikt.

Melvin heeft meer dan 25 jaar ervaring als expeditieleider. Hij is een veelgevraagd spreker voor het bedrijfsleven. Uit zijn ervaringen destilleert Melvin waardevolle en doorleefde inzichten over succesvol samenwerken, het leveren van topprestaties, leiderschap en het omgaan met verandering en tegenslag. Wekelijks deelt hij zijn ervaringen met publiek van tien tot 1.200 personen, om mensen en organisaties te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Multimedia theatershow van Melvin Redeker

De roep van de orka

De roep van de orka

Spreker: Melvin Redeker
De roep van de orka is onweerstaanbaar voor avonturier Melvin Redeker. Ga mee op reis onder de golven, door de laatste wildernis van onze blauwe planeet. Melvin verstopt zich op de zeebodem, daar waar orka’s jagen op zeehonden. Op zoek naar de mysteries van de oceaan ontmoet hij haaien, nieuwsgierige bultruggen en zachtaardige killer whales.

Meer informatie over de show
Blijf op de hoogte van Mondiavisueel

Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief van Mondiavisueel en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.