Programma 2015 / 2016 bekend, koop nu kaarten!

Vanaf deze week is de kaartverkoop gestart voor de Mondiavisueel live multimediapresentaties in het seizoen 2015-2016. Opnieuw is het gelukt om een divers programma samen te stellen waarin aansprekende onderwerpen en bestemmingen, veraf en dichtbij, aan bod komen. Voor elk wat wils. Bekijk het programma.

Blijven we dicht bij huis met natuurfotograaf Jan Vermeer die 10 jaar lang de winter vastlegde op de Veluwe of reist u met Jolanda Linschooten naar vulkanisch IJsland?

Robert Eckhardt vertelt over zijn ontdekkingen in De Alpen en mocht u tóch ver weg willen dan kunt u op reis, voorbij de grens van de ‘Nieuwe wereld’ met Chris Stenger die ons het natuurschoon van Patagonië laat zien.

Heeft u een presentatie uit het eerste seizoen gemist?

4 presentaties op 1 dag!
De vier presentaties die in het eerste Mondiavisueel seizoen op de agenda stonden worden op veler verzoek op zaterdag 24 oktober a.s. nog één keer vertoond in het Theater Aan de Slinger in Houten. Was u onder de indruk van een door u bijgewoonde presentatie? Tip uw familie, vrienden, kennissen of buren en bezoek zelf ook die ene presentatie die u gemist heeft en toch graag wilt zien. Bekijk het programma van 24 oktober 2015.

Pauzedrankje inclusief

Op basis van de opgedane ervaringen in het eerste seizoen en de door de bezoekers ingevulde reviewformulieren hebben we besloten het pauzedrankje in de prijs van de toegangskaart te verrekenen. Daarmee hopen we een eind te kunnen maken aan de lange wachtrijen bij de bar.

Nieuwe theaterlocatie: Doetinchem

Voor het oosten van Nederland hebben we in het volgende seizoen gekozen voor de zeer fraaie Schouwburg Amphion in Doetinchem. De kleine zaal biedt meer ruimte en comfort om het groeiend aantal bezoekers een mooie avond te bezorgen.
Bekijk de voorstellingen in dit theater

Deel op social media: