4 presentaties op 1 dag!

Presentatie gemist? Herhaling zaterdag 24 oktober 2015

Locatie: Theater Aan de Slinger in Houten


China
Supermacht of reus op lemen voeten

China
Spreker: Chris Stenger

China, een land van superlatieven en tegenstrijdigheden… een fascinerend land waar we weinig van begrijpen en wat bang voor zijn. China, een land dat met één been in 6000 jaar geschiedenis staat maar met het andere been de moderne wereld binnen snelt.

za. 24-10-2015 | 10.00u | meer info

Bestel direct uw kaarten!

Waarom IJsberen geen Pinguïns eten

Waarom IJsberen geen Pinguïns eten
Spreker: Jan Vermeer

Jan Vermeers mooiste foto’s van zijn reizen naar Antarctica, Spitsbergen, Groenland en IJsland. Schitterende (natuur)fotografie en een aansprekende boodschap die het publiek niet koud laat en… die ook duidelijk maakt waarom ijsberen geen pinguïns eten…!

za. 24-10-2015 | 13.00u | meer info

Bestel direct uw kaarten!

Himalaya & Nepal
Langs de dakrand van de wereld

Himalaya & Nepal
Spreker: Robert Eckhardt

Op zijn tochten door Nepal ontdekte Robert dat de Himalaya meer is dan alleen bergen; het is ook een gebied waar mensen leven. Hij werd gegrepen door een wereld waaraan hij niet meer kon ontsnappen. Robert neemt u mee langs ‘de dakrand van de wereld’.

za. 24-10-2015 | 16.00u | meer info

Bestel direct uw kaarten!

Yukon Goldrush
De reis die een survival werd

Yukon Goldrush
Spreker: Jolanda Linschooten

Tijdens een tocht van 60 dagen door de Canadese wildernis, volgt Jolanda met echtgenoot Frank en husky Herschel het spoor van de goudzoekers uit 1898. 400 km te voet en 900 km per kano over de Yukon River. Een verhaal over wanhoop en geluk.

za. 24-10-2015 | 20.00u | meer info

Bestel direct uw kaarten!


Waarom een herhaling?

Mondiavisueel is in december 2014 gestart met het organiseren van 24 live multimediapresentaties in 6 verschillende theaters en schouwburgen in diverse regio’s. De reacties van de ruim 3.000 bezoekers waren enerzijds enthousiast en anderzijds verrast over deze unieke vorm van een volwaardig ‘avondje uit’ in een mooie theaterzaal.

Veel bezoekers bezochten meerdere multimediapresentaties en zelfs was er een groep liefhebbers die alle multimediapresentaties bezocht. Deze ‘fans’ vertelden binnen hun familie-, vrienden- en kennissenkring over deze nieuwe invulling van een theatervoorstelling en hun enthousiasme werkte aanstekelijk.

Mondiavisueel constateerde als organisator dat de laatste voorstelling, in een reeks van 6, door relatief veel personen werd bezocht die afkomstig waren uit de plaatsen waar deze multimediapresentatie al eerder was vertoond… een goed teken…! Blijkbaar waren zij niet eerder bekend met het bestaan van Mondiavisueel, de locaties en data van de presentaties.

Naar gelang het theaterseizoen vorderde nam de naamsbekendheid van Mondiavisueel toe en stegen de bezoekersaantallen. Echter was er tevens een groeiende groep geïnteresseerden die de eerste multimediapresentaties niet had kunnen bezoeken om bovenvermelde redenen. 
Zij verzochten Mondiavisueel een éénmalige herhaling te organiseren van de 4 live multimediapresentaties die vertoond werden in het eerste seizoen (2014-2015). 
Na overleg met de 4 presentatoren is besloten om op één dag, bij voorkeur een zaterdag, in het midden van het land, alle 4 de multimediapresentaties nogmaals te vertonen. Op 24 oktober 2015 gaat die wens in vervulling.

Locatie: Theater Aan de Slinger – Houten

Theater Aan de SlingerVan de 6 theaters en schouwburgen waar de Mondiavisueel multimediapresentaties in het seizoen 2014-2015 werden georganiseerd is het Theater Aan de Slinger in Houten het meest centraal gelegen. Het theater biedt voldoende ruimte en werd in de reviews zeer hoog gewaardeerd door de bezoekers. Tevens is het uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer; het NS-station Houten bevindt zich op slechts 1 minuut loopafstand van het theater.
Bekijk locatie, adres en route.

Kaarten kopen

DatumPresentatiesLocatiesKaartenVouchercode? (lees uitleg)
za. 24 oktober 2015, 10.00 uurChina - Chris StengerTheater Aan de Slinger, HoutenKaartenKaarten met vouchercode
za. 24 oktober 2015, 13.00 uurWaarom IJsberen geen Pinguïns eten - Jan VermeerTheater Aan de Slinger, HoutenKaartenKaarten met vouchercode
za. 24 oktober 2015, 16.00 uurHimalaya & Nepal - Robert EckhardtTheater Aan de Slinger, HoutenKaartenKaarten met vouchercode
za. 24 oktober 2015, 20.00 uurYukon Goldrush - Jolanda LinschootenTheater Aan de Slinger, HoutenKaartenKaarten met vouchercode

Rangen en prijzen

Zaalplattegrond en rangen in Houten
Om een redelijke prijs/kwaliteit verhouding na te streven is de theaterzaal verdeeld in drie rangen.

Rang A
De beste plaatsen op de tribune met een optimale afstand en kijkhoek t.o.v. het
 projectiescherm.

Prijs: € 28,00 p.p.
Inclusief consumptie tijdens de pauze.

Prijs met vouchercode: € 25,00 p.p. *

Rang B
Plaatsen op de flanken van de tribune op voldoende afstand van het projectiescherm.

Prijs: € 24,00 p.p.
Inclusief consumptie tijdens de pauze.

Prijs met vouchercode: € 21,00 p.p. *

Rang C
De eerste 3 rijen op de tribune, lager gelegen en dichter bij het projectiescherm.

Prijs: € 20,00 p.p.
Inclusief consumptie tijdens de pauze.

Prijs met vouchercode: € 17,00 p.p. *

Bestel direct uw kaarten voor 24 oktober 2015!
* Voucher kortingscodes ter waarde van € 3,00 worden verstrekt door de volgende Mondiavisueel partners:

 • Op Pad (buitensportmagazine ANWB)
 • Zwerfkei Outdoor & Travel Centre
 • Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging
 • Bergen Magazine
 • Mud Sweat Trails
Natuurfotopassie
 • Natuurfotografen Verbond Nederland
 • Nederlandse Vereniging voor Beeld en Geluid
 • 
Op lemen voeten
 • 
Snow Leopard Adventures
 • Stumpfl Gebruikers Groep
 • Thika Travel

Lees meer over het gebruik van vouchercodes.

Kaartverkoop

De online kaartverkoop is inmiddels gestart. Indien u geen mogelijkheid heeft om online kaarten te bestellen, of om andere redenen daarvan geen gebruik wenst te maken, kunt u uw bestelling per mail doorgeven via info@mondiavisueel.com of telefonisch uw bestelling plaatsen via 030 6361481. De kaarten zijn dan vanaf een half uur voor aanvang van de presentatie af te halen bij de informatietafel van Mondiavisueel in de foyer van het Theater Aan de Slinger in Houten.

Koop nu kaarten!