Reviews van aanwezigen

Hieronder een overzicht van reacties op de verschillende voorstellingen van Mondiavisueel.

Reviews over “Verre volkeren dichtbij” van Danielle Braun


Meer informatie over “Verre volkeren dichtbij”
Meer informatie over Danielle Braun

Karin Veldkamp

Indrukwekkend goed georganiseerd en goed gepresenteerd. Uitstekende spreker!


Nicolien Gooijer

Fijne combinatie van beeld en verhaal. Enthousiast, toegankelijk en respectvol.


Edwin van ’t Hart

Mooie combinatie van bijzondere verhalen geillustreerd met beeld en geluid. Ze wist waar ze het over had. Sprak met humor en gaf een inkijkje in haar persoonlijke leven.


Jan Sengers

Een leuke presentatie met onverwachte kijkjes bij andere volkeren. En leuk gepresenteerd. Prima spreekster en een inspirerende vrouw. Theater De Vest is altijd netjes. Net personeel en na afloop kan je nog even lekker napraten in het café.


Reviews over “Ontdekkingsreis van Atacama naar Andes” van Chris Stenger


Meer informatie over “Ontdekkingsreis van Atacama naar Andes”
Meer informatie over Chris Stenger

Freek Kooij

Het staat garant voor een avondje uit. Mooi theater met een nog mooiere multimediashow! Naast dat Cris een begenadigd fotograaf is heeft hij ook een prettige stem om naar te luisteren. Samen met de beelden is dit een genot van de bovenste plank.


Gerard Saarberg

Ook van deze presentatie hebben wij genoten. Niet alleen prachtige foto’s maar daarnaast ook gedegen informatie over het gebied dat Chris heeft bezocht.


Darius Silva

Prachtig beeld, scherp verhaal, goed en strak georganiseerd.


Yolanda Rietveld

Prachtige foto’s en ook zeer informatief. Chris Stenger heeft een rustige uitstraling, veel kennis en passie. Het Amphion is een prachtig theater.


Jos Hagens

Een fraai samenhangend en sterk opgebouwd verhaal met veel persoonlijke ervaringen. Beelden zoals altijd perfect. Muziek heel mooi gekozen. Chris is rustig en ook erg persoonlijk in zijn verhaal en belevenissen.


Anoniem

Prachtige reportage. Goed opgebouwd. Mooie achtergrondmuziek en vloeiende overgangen. Zeer boeiende geschiedenis en achtergronden bij de foto’s. Rustige verteller. Goede timing. Terzake kundig. Heel goed voorbereid. Locatie is sfeervol, afwisselend en gastvrij.


Arno Wagener

Weer fantastische presentatie, goed licht, goed geluid, alles perfect. Als fotograaf ben ik best kritisch, maar de foto’s zijn niet alleen technisch perfect, maar ook qua compositie, kleur, samenstelling enz. word ik hier erg jaloers. Wel inspirerend, maar ook nederig makend. Goede parkeergelegenheid, prettige zaal, goede akoestiek. Ook erg fraaie foto’s van de artiesten!!


Hans Schendeler

Zeer aansprekend onderwerp. Zeer fraaie fotografie. Goede achtergrond informatie door een rustige duidelijke spreker. Goede achtergrond muziek. Boeiend van begin tot eind. Goed zicht, prima geluid, parkeer garage.


Heidi Hollander

Geen idee wat ik kon verwachten maar was boven verwachting erg mooi en interessant. Prachtig verteld geen moment langdradig ofzo. Locatie is erg sfeervol.


Reviews over “Scandinavië op z’n wildst” van Jolanda Linschooten


Meer informatie over “Scandinavië op z’n wildst”
Meer informatie over Jolanda Linschooten

Anja Molenaar

Mooie combinatie tussen vertellen, stukjes film en prachtige foto’s. Muziek past er zeer goed bij. Jolanda weet haar verhaal boeiend te vertellen, mooie wijsheden er ook bij.


Rudo Snabilie

Prachtige beelden, maar ook volop inspiratie en mooie verwoording van Jolanda. Ze kan zo mooi haar intrinsieke motivatie verwoorden.


Ria Notenboom

Fijne Vertelling! Mooie beelden. Geeft je ook mooie gedachten mee naar huis. Bv rustige leven en niet zo door de agenda laten leven. Dat geeft rust.


Daniëlle, Utrecht

Mooi vormgegeven, duidelijke presentatie in juiste tempo, groepsgrootte prima ivm zicht op podium en contact met verteller. Ze is bevlogen, enthousiast, zichzelf. Prettige ontvangst, ongedwongen sfeer, kortom top geregeld en genoten !


Robert Jan van Haagen

Wat een heerlijke avond met een inspirerend verhaal van Jolanda Linschooten. Ik vond het de allerleukste lezing tot nu toe! Leuke combinatie van inspirerende zelfbouw van ski’s, sneeuwschoenen en ook nog een eigengebouwde kano en mooie reizen. Dit samen met de mooie foto’s en leuke filmpjes. Kortom een aanrader eerste klas. Haar leuke rustige manier van vertellen is prima. Heerlijk theater met ruime (gratis) parkeergelegenheid. Vriendelijke mensen. Makkelijk bereikbaar vanaf de A4. Zorgeloos.


Daniel Siepman

Misschien wel de grootste kracht van de multimediapresentatie is het gebruik ervan op een kalme, rustige manier. Wel de mooie beelden, geen vervelende effecten. Wat kan ik er nog van zeggen? Jolanda becommentarieert de beelden, maar veel meer heeft ze het over een achterliggende filosofie, steeds opnieuw. Een boodschap zonder gezweef waar het publiek rijker mee naar huis gaat. Een van de beste presentatoren. Het theater is mooi, netjes, maar de sfeer is er ook gewoon plezierig.


B. Geeve

Dit is onze eerste keer van een presentatie van Mondiavisueel. Bij toeval kwamen we er achter n.a.v. google op de naam van Jolanda Linschoten. We zijn al eerder diverse keren bij de uitstekende presentaties van haar geweest. Inmiddels ook de andere presentaties (Namibië en Katja Staartjes) in Rijswijk bijgeboekt. Dit was onze eerste keer in dit theater en dit is prima bevallen. Goede parkeerplaatsen en vriendelijk personeel.


Pien Dell

Prachtige beelden van een evenzo prachtige missie. Presentatie TOP ! Jolanda en Frank zijn absolute Toppers! Jolanda brengt het gevoel van “vertraagd leven” prima over op de kijker. Af en toe misschien iets te “hemels”? Niet voor niets gekozen tot Toptheater. Zeer vriendelijk personeel. Theater “lijkt” kleinschalig. Overal knusse hoekjes. Materialen en stijl zijn goed gekozen.


Anoniem

Prachtige foto’s en filmpjes in een mooie opbouw gebracht. Vertelt het rustig en ondersteunend bij de beelden.


Anoniem

Prachtig, afwisselend, zeer fraai beeld. Ontzettend goed gecombineerd met een oprecht en aangrijpend verhaal. Wat mij betreft echt een unieke belevenis. Jolanda is gepassioneerd en echt. Niet bang om zichzelf kwetsbaar op te stellen. En wat kan ze heerlijk vertellen! Midden in de randstad een puik theater waar je zonder gezeur je auto nog kwijt kan. Super!!


Anoniem

Prachtige beelden en mooi en duidelijk verteld. met veel passie verteld. Zat op 2e rij . Goed opgelost door beeldscherm naar achteren te verplaatsen.


J. Petrus

Mooie beelden. Goede presentatrice. Erg inspirerend. Duidelijke rustige prettige stem. Ze vertelde met veel enthousiasme (passie). Ze had duidelijk een levenswijze of visie over te brengen. Mooi.


P. van der Horst

Mooi verhaal ondersteund door schitterende beelden en muziek, als of je er zelf bij bent en opgenomen in het landschap. Door de verschillende standpunten ook afwisselend, hoog van uit de lucht en laag, overdag en ’s nachts. Kan heel rustig en enthousiast een verhaal vertellen, neemt je mee in de flow. Prima stoelen en goed zicht.


C. den Hertog

Schitterende serie. Kano gedeelte was super! Uitstekend!


Joost van Beek

Prachtige foto’s en filmpjes in een mooie opbouw gebracht. Vertelt het rustig en ondersteunend bij de beelden.


Reviews over “Namibië” van Chris Stenger


Meer informatie over “Namibië”
Meer informatie over Chris Stenger

Els Goedegebuur

De foto’s waren prachtig en de uitleg en geschiedenis werden helder en duidelijk gebracht. Zeer aangename stem en vertelwijze.


Judith Van Gastel

Mooi beeld! Enorm scherp! Fijne warme stem, prettige inhoudelijke opbouw, veel kennis, persoonlijke en eerlijke aandacht


Jan Van lievenoogen

Prachtige presentatie in zeer hoge kwaliteit. Duidelijke en heldere uitleg, met af en toe een leuk persoonlijk belevingsverhaal. Nog wat extra persoonlijke belevingen was een leuke aanvulling geweest


Gerard Saarberg

Ik vind de presentatie een prima uitgebalanceerd beeld geven van het schitterende land. Mooi opgebouwd met een stukje historie en specifieke aandacht voor de diverse delen van het land. Een prima informatieavond voor mensen die zich oriënteren voor een toekomstige reis naar dit land. Voor ons was het nog even nagenieten na onze rondreis van vier weken in nov en dec van 2016. Een rustig bescheiden betoog zonder zich op de voorgrond te willen plaatsen. De grote mate van flexibiliteit met een tentauto in vergelijk met het verblijf in de lodges, zoals door Chris werd geuit heb ik anders ervaren. Ook in de lodges bepaal je n.l. zelf eigen reisschema cq reistempo en de mate van flexibiliteit. Een prettige gedachten vind ik dat het onderkomen vooraf keurig is geregeld.


Gert Bouwmeester

Mooie beelden en een goed en interessant verhaal.


Niels Weijsenfeld

Mooie balans tussen woord, statisch en bewegend beeld. Passende muziek. Uitstekende samenhang en opbouw in de onderwerpen (geschiedenis, cultuur, natuur, geografie). Presenteerde op een hele prettige manier waardoor het overkwam als een les op school. Dat is positief bedoeld, bv een hele boeiende geschiedenisles van een leraar die het van nature in zich heeft.


Freek Kooij

Wat mij enorm aanspreekt zijn de overvloeiingen en de afwisseling tussen foto’s en film wat naadloos in elkaar over loopt. Je raakt er aan gewend, hij hoort bij het interieur. Gewoon en los, niks geen moeilijke dingen!


Anoniem

Eerste keer dat ik zoiets bekeken heb. Heb door de presentatie een goede, algemene indruk gekregen van historie, landschap, cultuur en natuur van Namibië. Chris Stenger gaf een goede, heldere presentatie als ervaringsdeskundige.


Anoniem

Rustig, duidelijk, vriendelijk.


Anoniem

Boeiend, informatief, uitnodigend. Prettig om naar te luisteren.


Anoniem

Mooie opnames, mooie afwisseling in foto’s, video, geluid en muziek. Interessant verhaal over alle facetten van het land. Leuke verteltrant. Chris Stenger kan boeiend vertellen over zijn ervaringen.


I. Boersma

Het tweede deel van de presentatie stak met kop en schouder uit boven het eerste deel, ik vond dat daarin wel erg veel beelden van de zandduinen waren en de beelden van het diamantenmijnenstadje waren ook te nadrukkelijk aanwezig, ik had liever meer natuuropnamen gezien, het tweede gedeelte was zonder meer schitterend! Dit heeft verder geen toelichting nodig, petje af voor Chris Stenger.


Anoniem

Uitleg over de historie van Namibië, de diverse regio’s, de natuur en ook over de bevolking. Mooie foto’s. Heldere en enthousiaste uitleg


H. Post

uitstekende foto’s,presentatie afwisselend, verstaanbaar. niet te langdradig, to the point,verstaanbaar.


H. Hageman

mooie beelden en een prettig verhaal.


Philip de Brabander

Prachtige beelden, met name de landschapsopnamen. Interessant en duidelijk verhaal, naast de prima beelden.


Jos van Huizen

De kwaliteit was heel goed. Er hadden best nog wel meer fotos bij gemogen. Iets hoger tempo.


R. van Elp

Mooie beelden en een goed verhaal.


Anoniem

Het deel voor de pauze vond ik erg interessant. In het gedeelte na de pauze lag de nadruk wel sterk op de Big Five. Zelf had ik hier minder behoefte aan en ik kreeg de indruk dat hier naar verhouding te veel aandacht naar uitging. Verder vind ik de Big Five niet iets specifiek voor Namibië. Duidelijke en prettige stem. Ook was de verhaallijn duidelijk, tot aan de pauze.


Dick Biewenga

Hele mooie foto’s. Beelden passen bij elkaar en lopen mooi in elkaar over. Het straalt rust uit. Passende muziek. Een beeldverhaal.


Bea Willemse – Klaassens

Mooie combinatie van geschiedenis en wat hij zelf gezien heeft en de combinatie van zelf vertellen en ingesproken woord.


Marjan van Bijssum

Prachtige beelden en interessant om meer over de geschiedenis, de mensen en het land te leren. Verteld op een enthousiaste, inspirerende wijze door Chris. Je reist als het ware mee door het land.


Reviews over “Paradijs Aarde” van Jan Vermeer


Meer informatie over “Paradijs Aarde”
Meer informatie over Jan Vermeer

Brugman

Prachtige foto’s (ook hobby van mezelf) Heel leuk de verhalen erbij zeker enthousiast geworden, kom vast nog eens terug bedankt voor de mooie avond!


Kool

Ik vond het zo geweldig mooi de film en dan de beelden met ook prachtige muziek.


Kooij

De presentatie was geweldig opgebouwd. De afwisseling tussen de beelden met stukjes film werkte perfect om een goede indruk te krijgen van de omstandigheden. Lekker afwisselend met mooie beelden en soms ‘barre’ omstandigheden. Boeiend tot de laatste seconde!


van den Born

Geweldig indrukwekkende beelden, mooi verhaal en prettige ambiance. Echt een avondje uit!


Reviews over “Hotspot IJsland” van Jolanda Linschooten

Hotspot IJsland - Jolanda Linschooten
Meer informatie over “Hotspot IJsland”
Meer informatie over Jolanda Linschooten

Jolanda Verhoeven

Mooi, groot scherm, prachtige beelden. Presentatie goed gedaan, maar niet mijn stijl. Het is goed georganiseerd!


N.N.

We hebben genoten van de voetreis naar Skogar en een leuke avond gehad. Het theater in Rijen is goed bereikbaar, prima service (met het goedmakertje).


Monique Boemaars

Heel boeiend. Prachtige beelden. Verwonderd over de moed en het vertrouwen in zichzelf. Maar ook bewondering voor de kwetsbaarheid. Prettige rustige luisterstem. Mooi gedachten die ze met ons heeft gedeeld.


José Kool

Zeer indrukwekkend verhaal, prachtige beelden gecombineerd met prachtige muziek, top.


N.N.

Wij werden hartelijk begroet bij het binnenkomen in de zaal. Wij zijn verrast door de manier van presentatie , dat was heel bijzonder.


J. Bruikman

Uitstekend! Ik heb genoten. Een heel goed verhaal, dat op een prettige manier gebracht werd.


Marcel van Beek

Technisch goed en een inspirerend verhaal. Verhaal is leuk verteld. Je kon bijna meevoelen.


Hester van Dongen

Mooie beelden van een prachtig land met een mooi en leerzaam verhaal erbij. Ik heb nu het gevoel dat ik IJsland een beetje heb leren kennen en ben er ook enthousiast over geworden. Ze vertelt boeiend en bevlogen. Beheerst de tekst en gebruikt de juiste intonatie. Soms iets te veel ‘aangezet’: dan merk je dat het een onthouden tekst is, maar het is niet echt hinderlijk.


Roel Konings

Kwam allemaal heel professioneel over! Rustige en ontspannen manier van praten, haar puurheid en het feit dat ze tijdens haar verhaal een mooie link legt naar het dag dagelijkse leven. Uitstekend!


Ingeborg Hes

Ik was zeer onder de indruk van de prachtige foto’s, het landschap en de benadering vanuit het gesteente. Ik heb ook iets met stenen. Stenen zijn voor mij het symbool van kracht. Heel mooi gedaan. Jolanda Linschooten heeft een prettig stemgeluid en spreekt rustig en duidelijk.


Ad Marchand

Grandioos en inspirerend. Wij hebben in juli/augustus een indrukwekkende rondreis gemaakt op IJsland en ook enkele wandelingen gemaakt die Jolanda beschrijft in haar boek “Bergtochten op IJsland”. Tijdens Jolandas inspirende voordracht, zonder enige hapering en met mooi geformuleerde zinnen, waren we weer helemaal terug in de adembenemende natuur van dit bijzondere land. We waren al bekend met de Scandinavische natuur in Noorwegen en Zweden, vooral in Lapland, maar IJsland biedt toch een aantal andere dimensies. We zijn redelijk tevreden over de zelfgemaakte foto’s van onze reis naar IJsland maar de schitterende beelden van Jolanda, zowel de panoramische-als de detailfoto’s en de prachtige videobeelden bieden zoveel meer en dan op zo’n groot scherm. We waren ook onder de indruk van de manier waarop Jolanda in haar presentatie de stilte liet zien en horen. De toeschouwers werden er zelf ook stil van. Daarnaast genoten we van de sfeervolle muziek. Vooral de gezongen fragmenten door Eivør Pallsdottir (van de Faer-Øyer) pasten voortreffelijk in de presentatie en deden ons veel denken aan de liederen van Mari Boine uit Lappland. Al met al een onvergetelijke avond.


Reviews over “Patagonië” van Chris Stenger

Patagonië - Chris Stenger
Meer informatie over “Patagonië”
Meer informatie over Chris Stenger

N.N.

De techniek was geweldig. Gaf een eigen beeld van Patagonia, met naast natuur de nodige historie. Goed toegankelijk, vriendelijke service…! Ga op deze ingeslagen weg door.


C.W. Boek

Prachtig beeld, prima geluid. Goede mix tussen tekst en beelden. Geweldig mooie schouwburg met prima zitplaatsen.


Jac. Appeldoorn

Boeiend programma. Ik ben er geweest op een grote trektocht.


Gerda Schoonderwoerd

Het was een mooie combinatie van praten en stil zijn. Je kon horen dat Chris ervan genoot. Het had wat dichterbij huis gemogen maar fijne ontvangst en fijne combi met wat te drinken. Gebouw wat prettig aanvoelt.


Dick Biewenga

Prachtige beelden en een goede stem die het verhaal vertelt. Spanning opgebouwd. Goede AV-techniek gebruikt. Goede stem met niet te veel woorden zodat het verhaal niet afleidt van de beelden.


Rolf de Ruiter

Mooi, goed gedoceerd, goede verhouding tussen verhaal en beeld en prettig verteld!


N.N.

Het was voor mij te kort. Prachtig weer gegeven maar er is nog zoveel meer in Patagonie. Het geheel is goed verwoord.Vooral de rust die van hem uit gaat.Zelf ben ik er geweest. Veel daar gereisd maar erg jaloers op de foto’s. Bestaat er een mogelijkheid van de fotos te kopen voor me zelf?


Tinie van der Werf

Erg mooie opnames. Vriendelijk, rustig en erg betrokken bij het gebied. Uitstekend theater!


Peter Koster

Prachtige, rustige foto- en filmbeelden met voldoende uitleg. Interessante uitleg over de geschiedenis van Patagonië. Er sprak veel liefde uit voor het land, misschien kan het nóg wat “aanstekelijker”. Wij komen uit Doetinchem en kennen het theater, mooie en persoonlijke plek voor zoiets.


N.N.

Normaal is het bekijken van dia’s een saaie aangelegenheid, maar dit was overrompelend mooi. De fantastische foto’s, de boeiende muziek en het verhaal er om heen bezorgden mij een geweldige avond! Chris Stenger is zeer professioneel en een meeslepende verteller. Zelden iemand zo boeiend horen vertellen over zijn passie. Ik was nog nooit in het theater in Doetinchem geweest, maar ik ga in het vervolg zeker vaker naar dit theater. Parkeren ook goed!


Natascha Visser

Uitstekend! Een erg leuke ontspannen manier om een indruk van Patagonië te krijgen.


N.N.

Mooie opname’s en een goede muziek keuze. Uitstekende spreker! Duidelijk te verstaan en hij kon het goed overbrengen.


Robert Piek

Prima presentatie en presentator!


B. Wal

5 sterren! Tip: voorprogramma (trailer) van de komende multimediapresentaties tonen.


N.N.

Schitterende opnames. Heldere leerzame toelichting.


Reviews over de “Witte Veluwe” van Jan Vermeer

De Witte Veluwe - Jan Vermeer
Meer informatie over de “Witte Veluwe”
Meer informatie over Jan Vermeer

N.N.

Prachtige scherpe opnames. Duidelijk, rustig maar niet saai. Voor deze presentatie heel goed, hoop in de toekomst op meer aanwezigen. Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste . Mooie avond gehad als leek.


Alex Pluhar

Uitstekende multimediapresentatie. Prachtige foto’s, mooie muziek. Goed verhaal met passie. Modern theater, goed bereikbaar, makkelijk parkeren.


Wim Velthorst

De presentatie is op een goeie natuurlijke wijze weergegeven. De presentator Jan Vermeer is absoluut zich zelf. Goed zicht in het theater, goeie stoelen. Suggestie: blijf kort bij jezelf en de natuur, maar dat doen jullie wel.


N.N.

Mooie, scherpe beelden. Rustig en goed verstaanbaar verteld. Mooi en sfeervol.


Jac. Appeldoorn

Uitstekende presentatie. Heel mooi en ruim theater. Veel beter bereikbaar dan de schouwburg in Arnhem. Geen suggesties, we blijven komen. We zijn al heel lang lid van de NKBV en we missen de diavoordrachten over de bergen die er vroeger waren, We verheugen ons al op IJsland en Patagonie.


Kim Corbeek-Folman

Mooie foto’s, mooie muziek. Mooie presentatie. Jan Vermeer kan bevlogen vertellen over zijn foto’s. Of het nu over “De Witte Veluwe” gaat of “Waarom ijsberen geen pinguïns eten”, hij blijft boeien! De tijd vliegt. Prima theater.


Arend Hordijk

Geweldige opnames. Heeft het erg goed gebracht. Mooie accomodatie.


Berry

Erg mooie beelden van de Veluwe met een terugblik op het verleden van ijs en sneeuw in Nederland. De show zit erg professioneel in elkaar en je wordt op een boeiende wijze meegenomen in de prachtige natuur. Mondiavisueel zorgt voor een goed georganiseerde avond met een gratis drankje in de pauze. Absolute aanrader! In de pauze hoorde ik om mij heen wat verwarring over de consumptiemuntjes. Men vroeg zich af wat er besteld mocht worden met de muntjes.


Boy Doekemeijer

Mooi beeld en goed geluid. Daarnaast altijd een hartelijke ontvangst. Jan Vermeer is naast een getalenteerd fotograaf ook een bijzonder aardige man die je altijd enthousiast weet te maken voor de gebieden waar hij geweest is en voor fotografie. Stoelen zijn niet bijzonder comfortabel in Rijen. Het gebruik van consumptie muntjes is een goede stap.


Wil Hoogerheide

mooi verzorgde reportage. tot volgende keer. gezellig theater, jammer dat er niet meer plaatsen bezet waren. men heeft wat gemist. misschien nog meer bekendheid eraan geven.


Jeanne Teunissen

Prima presentatie, 4 sterren!


Freek Kooij

Zat professioneel in elkaar en had de juiste overgangen. Leuke afwisseling met de filmpjes er tussen. Jan Vermeer is een begenadigd verteller bij zijn beelden. Leuke storylijn en verhaal bij de prachtige beelden staan garant voor een top lezing. Goed en overzichtelijk naar het beeld te kijken. Ook nog een goede en betaalbare kop koffie maken het een zeer aangename locatie. Erg jammer van het “watermerk” in het scherm. Heeft de organisatie ook niet om gevraagd. Dat er direct een nieuw scherm wordt besteld geeft aan hoe professioneel de organisatie bezig is!


N.N.

Uitstekend! Bijzondere manier van fotograferen. Jan weet je in zijn wereld mee te nemen. Goede faciliteiten in het theater. Zo doorgaan!


Suus Suiker

Uitstekend. 5 sterren!


Astrid Schute

Beeld en geluid completeerden elkaar. Duidelijk verhaal, leerzaam en zeer onderhoudend.


Reviews over “China” van Chris Stenger

China - Chris Stenger
Meer informatie over “China”
Meer informatie over Chris Stenger

Marjan Visscher

Hele mooie foto’s en filmbeelden. Je had het gevoel of je daar zelf rondliep. Fijne rustige stem. Goede verteltoon.


Ten klooster Hans

Indrukwekkend ben zelf twee maal in china geweest ivm adoptie dat was ook de reden dat we er waren met kinderen en opa en oma zodat de kinderen enig idee hebben over hun geboorte land ook zij vonden het geweldig. Iemand met passie voor wat hij doet!


Gea Luttels

Mooi opgebouwde presentatie met prachtige beelden. Goede indruk gekregen van het land China en de totaal verschillende landschappen. Spreker inhoudelijk erg goed. Eerste keer dat ik een presentatie van Mondiavisueel heb bezocht. Wist niet precies wat ik van een presentatie in een theater moest verwachten, maar ik vond het absoluut de moeite waard. De beelden op zo’n groot scherm komen echt bij je binnen. Omdat ik zelf 2 jaar geleden een trekking heb gedaan in de Himalaya, stond de voorstelling van Robert Eckhardt ook al op mijn lijst. Als je hier dan ook nog twee kaartjes voor wint, is het helemaal top, om maar in klimtermen te spreken.


Dick Biewenga

Combinatie van geschiedenis, goede beelden en een erg goed verhaal maakt er een erg aantrekkelijke show van. Heel goed beeld met een niet te groot theater.


Piet Westerveld

Goede foto,s en een goed verhaal. Goed duidelijk en een mooie opbouw van vroeger naar nu.


Ite Boersma

Schitterende foto’s, mooie passende muziek, kortom in één woord , af! Goed in elkaar gezet verhaal , ik wou dat ik het zo kon.


Ben Bläss

Schitterende fotografie. Uitgebalanceerde presentatie t.o.v. geschiedenis en huidige tijd. Professionele performance. Deskundig commentaar!


N.N.

Zeer interessant! Prachtige foto’s en een mooi verhaal. Ook de muziekkeuze was goed ter ondersteuning. Leuke afwisseling tussen de av-presentatie en het verhaal van Chris in levende lijve.


Jan Veldboer

Het geduld en de tijd, die Chris in zijn “werk ” steekt, is heel bijzonder. Haalt het beste uit zijn al zijn reizen en China is heel bijzonder in kaart gebracht. Fijn om te horen dat China nu een heel bijzondere plaats bij Chris inneemt mede door zijn echtgenote, die een enorme steun is binnen zijn reizen en speciaal China! Opnamen heel bijzonder! Chris presenteerde China heel goed door zijn kennis van het oude en nieuwe China. Duidelijk verhaal en heel goed te volgen. Neem je mee om iets van de geschiedenis te weten.


Jolanda Denekamp

Mooi compleet geheel van beeld, geluid, historie, natuur en cultuur. Prettige stem, rustig verteller, ook humor, goede mix tussen vertellen life en voice over.


R. Soedjono

Duidelijk, overzichtelijk c.q. gestructureerd. Heel genuanceerd, rustig het verhaal overbrengen.


Erick Elfvering

Interessant, duidelijk, schitterende foto’s en een enthousiaste verteller.


N.N.

Een mooie presentatie waarin het publiek via de historie kennis maakte met het huidige China. Het verhaal werd kleurrijk en beeldend ingevuld. De beelden geprojecteerd op een groot scherm kwamen binnen en blijven nog op je netvlies. Duidelijk, rustige en relaxte presentator. Zoals hij de tijd heeft genomen om de foto’s te maken en te selecteren, is ook merkbaar in zijn optreden. Onthaasten, serene foto’s te midden van soms overbevolkte situaties. Prachtige ingrediënten voor een informatieve en ontspannende avondje uit.


Yvonne Verheijen

Heel mooi. Overzichtelijk. En prachtige foto’s. Heel sfeervol. Rustige, fijne stem om naar te luisteren. Duidelijk en leerzaam.


N.N.

Prachtige beelden. Erg leuk om naar te luisteren en heel veel informatie. Geweldig.


N.N.

Zowel informatieve als schitterende presentatie. Duidelijk te verstaan, prettige stem.


N.N.

De mooie mix van cultuur en natuur, begeleiding in woorden, muziek en ‘stilte’. De bevlogenheid, plezier en de humor.


Enny Maijer

Prachtige beelden, zowel stilstand als bewegend. Mooie afwisseling tussen bandopname life stem. Zeer geinteresseerd en een hele fijne presentatie!


N.N.

Alles klopte. Geweldig! Deskundig, rustig, enthousiast. Plezierige stem.


A.J. Han Blankert

Verfrissend nieuw met een persoonlijke begeleiding van de maker. Goede presentatie en stem. Presentator is vrij in beweging en komt goed over.


Nell Meijer

Heb genoten, het was boeiend en interessant. De presentator was betrokken en wist de beelden goed toe te lichten en aan te vullen.


Will Kuiper

Uitstekende fotografie, prachtige beelden, ragscherp. Je krijgt een goed beeld van China en natuurlijk vooral van het heel bijzondere landschap (zeer verrassend). Jan is gewoon een heel goede spreker, die veel weet van het onderwerp en daar boeiend over kan vertellen.


N.N.

Mooi groot scherm en mooie locatie. Een man die duidelijk veel plezier heeft in zijn werk en een passie heeft voor het land.


N.N.

De presentatie werd op een boeiende, afwisselende wijze gebracht. Ondanks de tusseninformatie leidde dit niet tot afleiding van het hoofdonderwerp.


R. Elkhuizen

Maar een woord voor: professioneel. Goede spreker en de ervaring straalde er vanaf!


Anneke van Ruyven

Ik vind dit een unieke vorm van presenteren. Een combinatie van AV met een persoonlijk verhaal. De presentator heeft een prettige stem met een goed verhaal. Ik heb me niet verveeld. Boeiend van begin tot eind.


E. Koliapidis

Prachtige foto’s en video’s. Heel indrukwekkend op dat grote formaat. En dan de sfeervolle muziek. Ik heb genoten. Spreker komt sympathiek over.


Marion Haarsma

Prachtige foto’s, stuk voor stuk juweeltjes! Reuze interessant, kort en bondig en altijd duidelijk. Informatie daar waar nodig en nooit vertellen wat ik al zie! In korte tijd veel informatie, maar nooit teveel en toch de interesse en liefde voor het over kunnen brengen!


M.J.C. Batist

Indrukwekkend, goed gedoseerd, duidelijk en vooral bijzonder fraai. Rustig vertellend met veel kennis van het land, de geschiedenis en de cultuur.


E.van Lottum

Goed beeld, goed geluid. Sprak duidelijk en had contact met publiek.


Jos Hagens

Het eerste deel met alle geschiedenis had voor mij iets korter gemogen. Boeiende verteller met een goede dosis persoonlijke ervaringen.


N.N.

Prachtige presentatie, ben daardoor zelf ook een beetje op vakantie geweest. Prettige manier van het verhaal vertellen. Bescheiden opstelling.


E.Vos

Uitstekende techniek, heel mooie foto’s. Goede balans tussen praten en laten zien van prachtige foto’s.


Freek Kuiper

Prachtige beelden, mooie stem van Chris Stenger, goed verhaal met veel informatie. Ook ingehouden, dus niet teveel willen laten zien. Dat laatste is natuurlijk wel een valkuil. Een goede verteller met een mooie stem en goed geïnformeerd over het onderwerp.


N.N.

Prachtige beelden met een zorgvuldig afgewogen verhaal. Fijn avondje “uit”. Hij bouwt rustpunten in zijn presentatie in, fijn! Chris Stenger is een wat ingetogen man, niet flamboyant, maar weet het publiek zeker te boeien. Hij gaat voor de maximale ervaring en kwaliteit van het fotowerk, wat mij zeer aanspreekt.


J.A. Pauw

Prima presentatie van persoonlijke indrukken van de spreker. Heel geschikt om een eerste indruk van China te krijgen. Vertelt met korte krachtige zinnen. Je hoort dat hij enthousiast is. Het blijft zijn persoonlijke verhaal.


Paul Bol

De presentatie geeft een uitstekend beeld van heden en verleden van China. Kwalitatief zeer goede fotografie. Zeer goede toelichting bij de multimedia presentatie.


N.N.

Boeiend verteld, mooie foto’s en filmpjes. Erg afwisselend! Kon boeiend vertellen. Prettige afwisseling met presentatie en foto’s.


Peter Rombouts

Mooie beelden en zeer informatief. Goede mix van algemene info en persoonlijke ervaringen.


Edwin Kieskamp

Als amateurfotograaf heb ik genoten van de prachtige foto’s van Chris Stenger. De beelden liepen met een goede snelheid in elkaar over en muziek en ingesproken teksten vond ik prima gekozen. (Ik raad iedereen aan daarnaast ook zijn website nog eens te bekijken omdat daar nog veel meer moois te zien is en de scherpte van de foto’s nog beter tot recht komen). Door de persoonlijke presentatie van Chris werden we nog beter bij het onderwerp betrokken en hij gaf het geheel een informele uitstraling. Chris spreekt rustig en goed verstaanbaar en gaf een zeer interessante toelichting over de werk omstandigheden bij het maken van de foto’s alsmede een mooie beschouwelijke visie op het land.


Raymond van Cappellen

De lezing was zeer professioneel en de beelden waren geweldig. Ook het theater was comfortabel, ondanks het feit dat wij op steenworp afstand wonen, waren wij er nog nooit geweest. Chris was zeer terzake kundig en wist uiteraard veel over zijn presentatie.


N.N.

De presentator is heel enthousiast en heeft veel kennis van het onderwerp. Het verhaal was boeiend waardoor je er van begin het tot eind bij blijft.


Ga naar de show van Chris Stenger over “China”


Reviews over “Waarom IJsberen geen Pinguïns eten” van Jan Vermeer

Waarom IJsberen geen Pinguïns eten
Meer informatie over “Waarom IJsberen geen Pinguïns eten”
Meer informatie over Jan Vermeer

Paul Kruijshaar

Een relaxte setting voor een avond met mooie foto’s en video’s met bijbehorend een stukje meebeleven van de avonturen van de reiziger zelf. Voor de pauze het mooiste deel van de avond, meer natuur momenten met meer momentum dan na de pauze. Een avond voor herhaling vatbaar. De gejaagde randstad mens oog in oog met de mooie woeste natuur. Gepresenteerd met droge humor, een interessant verhaal met hints voor de amateur fotograaf en met prettige stem om naar te luisteren.


Gerard Disseldorp

Fantastische foto’s, groot avontuur. Ben jaloers. Rustige presentatie, goed verstaanbaar.


Petra

Prachtige haarscherpe beelden van een bijzondere omgeving. Een vlotte verteller. het verhaal was interessant en toch luchtig met hier en daar een leuke anekdote. Een mooie mix om de toeschouwers geboeid te houden.


Robert Van haagen

Leuk verhaal en erg mooie foto’s!


Martin Jansen

Prachtige foto’s van Jan Vermeer, met een leuke vertelling over zijn belevenissen tijdens het maken er van. Jan is een goeie fotograaf en een leuk verteller. Hij neemt je mee in zijn belevenissen en verveelt geen moment.


Ben Bläss

Schitterende en unieke foto`s, die op een bioscoopscherm optimaal tot hun recht komen. Een zeer uitgebalanceerde en zeer deskundige presentatie en voordracht.


Koos Groenewold

Het was een fantastische presentatie, zowel beeld als geluid in een woord geweldig. Jan nam je helemaal mee in zijn wereld.


Marga Elberse

Professionele foto’s die heel mooi werden gepresenteerd op het grote scherm. Zeker tijdens de stukjes muziek werden de foto’s mooi naast elkaar geprojecteerd. Een rustige verteller met afwisselend rustige muziek.


Nell Meijer

Perfect medium om je te presenteren, maar dat weten we als Wings-Platinum gebruikers natuurlijk al heel wat jaar. Hij toonde ons imposante foto en filmbeelden, omlijst met een boeiend en informatief verhaal. Na afloop hadden we het gevoel zijn reis zelf gemaakt te hebben en daar geweest te zijn. Door de scherm-grootte zit je als het ware er midden in. Top-avond, dank aan Jan Vermeer (en Jan Roeleveld).


N.N.

Schitterend. Gevarieerd. Helder, vakkundig, humor, leuk en uitvoerig.


N.N.

Allereerst waren de foto’s adembenemend, de afwisseling van foto’s en filmpjes was top. De toelichtingen over de gebieden, de dieren, planten maar ook over fotografische aspecten waren top. Goede afwisseling. Leuke verhalen erbij met veel humor.


Piet Vermaat

Schitterend. Gevarieerd. Helder, vakkundig, humor, leuk en uitvoerig.


Aartje Vermaat

Was een fascinerende reis die wij hebben beleefd. Een gedreven persoon, hij maakte de aanwezigen graag deelgenoot van de reizen.


Freek Kooij

De foto’s waren ondersteund met de juiste muziek wat versterkend naar elkaar toe werkt. De afwisseling om Jan zelf ook aan het woord te laten zorgt voor een gemoedelijke sfeer mede doordat er ook vragen gesteld mogen worden. De interactie tussen publiek en Jan was daardoor optimaal. Ook de afwisseling met filmpjes werkte enorm goed. Dat alles bij elkaar zorde ervoor dat het een uitmuntende presentatie/voordracht was op een zeer ongedwongen sfeer. Het was bijna een huiskamer gevoel. Lekker laag drempelig en zorgde voor een gemoedelijke sfeer. Jan is een begenadigd verteller en kan zijn anekdotes op een ludieke manier vertellen. Dat is niet iedereen gegund, Jan wel! Ik hoop dat Jan voldoende beelden heeft om dit volgend jaar te kunnen herhalen, dan sta ik vooraan in de rij voor kaarten!


Albert Alma

De presentator Jan Vermeer gaf een boeiende uiteenzetting en aangevuld met de prachtige foto’s en beelden gaf dit een zeer levendig geheel. Ik heb een goede indruk van het gebied gekregen.


J.Vane Korver

Goede combinatie van wat je ziet en wat er wordt verteld. Een man met passie voor wat hij laat zien.


N.N.

Mooie beelden met muziek. Enthousiast, gedreven, echt, boeiend.


Addie van Loenhout

Zo mooi en interessant, groot scherm en schitterende foto’s. Hij gaf een interessante, mooie en duidelijke uitleg.


Boy Doekemeijer

Mooi groot scherm en erg scherp. Mooi geluid erbij. Jan Vermeer een groot fotograaf die heerlijk kan vertellen over zijn ervaringen en reizen.


Ad van Mil

Het was een boeiende avond die voorbij is gevlogen.


José Kool

Prachtig dat grote scherm, en schitterende foto’s. Mijn verwachting is ruimschoots vervuld. Duidelijk, hartelijk ontvangen, mooie uitleg hoe een foto tot stand is gekomen.


Ries van Poppel

Prachtige foto’s en films. Geweldige spreker, rustig op een komische manier, werkt hier met hart en ziel aan.


N.N.

Goed beeld, duidelijke presentatie, goed verstaanbaar, prachtige beelden, mooi commentaar. Alles uit de eerste hand: uit de mond van de maker/belever zelf. Goed verstaanbaar, interessant, fijn commentaar/toelichting.


Jan van Riel

Mooi strak beeld, scherp, mooie natuurlijke kleuren, goed geluid en uiteraard prachtige foto’s en verrassende geluidsmomenten die een prima dynamiek teweeg brachten. Jan Vermeer een man met fotopassie en een oog voor fotoperfectie. Goed verteld met soms een vleugje humor, fijne rustmomenten en emotie tijdens de presentatie en tussen de regels door een boodschap een duidelijke boodschap over onze natuur.


N.N.

Geluid en beeld waren zeer goed. Ook de zaal was uitstekend, niet iemand voor je die in je beeld kon zitten. Jan Vermeer deed het erg goed. Wij hebben het zeer naar ons zin gehad. Onderwerp en spreker vonden wij zeer goed. Jan relativeerde zaken ook maar wist het ook smeuïg en met humor te vertellen.


Sebastian Rollé

Mooi groot scherm, zag er goed uit. Ook de presentatie zelf ging soepel en zeker mooi in combinatie met de muziek. Zeer inspirerend verhaal, zou zeker nog een keer gaan!


N.N.

De foto’s waren werkelijk prachtig, dat wist ik al want ik kijk regelmatig in Jans portfolio om er van te genieten. Maar op zo’n groot scherm worden ze nog zoveel mooier en indrukwekkender. Ook de filmpjes ertussendoor, de muziek en zo in sfeer van de foto’s geeft een extra dimensie. Ik vond het erg leuk dat Jan ons al het ware meenam op zijn reizen. Zo krijg je echt een idee hoe hij zijn reizen maakt. De anekdotes zijn leuk om te horen en maken het geheel levendig.


Rob Lengkeek

Mooie beelden en goede muziekkeus. Niet alleen entertainment maar ook informatief.


Marga Mulders

Foto’s kwamen mooi uit. Kleine geluidseffecten waren er leuk bij… Jan Vermeer is een enthousiaste verteller zonder heel overdreven te doen.


Marie-Louise von Ziegenweidt

Door mijn schoonzusje was ik uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn (nadat ik had aangegeven hier belangstelling voor had). De wijze waarop de beelden en verhalen werden gepresenteerd heeft me bijzonder geraakt. Alles is met zoveel liefde en respect voor dier en locaties gemaakt.


Anneke van Ruyven

Prachtig fotowerk, goed verhaal. Boeiende spreker.


A Hartensveld

Prachtige fotografie en een technischhoogstandje in presentatie techniek. Gedegen kennis van zowel het gefotografeerde alsmede de locaties. Bescheiden doch enthousiaste voordracht, met soms een aardige anekdote.


Aad van der Klaauw

Erg boeiend, afwisselend en inspirerend. Boeiende spreker, rustige verteltrant en bereid om naar het publiek te luisteren.


Géke Otten

Prachtige opnames en heerlijke muziek. We genoten van de show van Jolanda en waren onder de indruk van de prachtige sneeuwopnames van Jan Vermeer.


Peter Muller

Prachtige beelden, goed verhaal, complimenten voor de timing die toch wat lastig lijkt met deze formule (bleek goed te gaan) en bovendien: heerlijke techniek die je bijna doet vergeten dat je naar een rekensom zit te kijken haha! Heerlijk avondje natuurfotografie. Jan is lekker Jan gebleven en zo hoort het uiteindelijk ook. Die formule -spreken-filmpje-spreken werkt goed!


Ruben Stam

Als liefhebber van de poolstreken was dit een feest van herkenning. Prachtige foto’s en leuk opgezet. Jan Vermeer voorziet de presentatie van een persoonlijk tintje. Het was leuk om behalve de foto’s ook het verhaal achter de foto’s te horen.


A Hartensveld

Geweldige fotografie en een prachtige presentatie. Informatief, onbevangen met zo nu en dan een leuke anekdote.


Paula van der Hoeven

Prachtige foto’s en goede en enthousiaste presentatie!


José de Breuk

Helder en duidelijk met een vleugje humor. Kennis en humor leuke combi.


Diana Bokje

Mooie beelden en boeiend verhaal. Bracht zijn verhaal lekker spontaan en nam iedereen mee op zijn avontuur.


M. Waanders

Prachtige foto’s, mooi helder scherm. Vriendelijk, open, enthousiast, humorvol, ervaren.


N.N.

Een goed verhaal en mooie foto’s. Zijn verhaal verteld hij met passie en veel gebaren.


G.L. Brante

Ik wist nog niet wat ik kon verwachten. Ik vond de presentatie heel goed en de beelden erg mooi en goed verzorgd en goed in mekaar gezet. Ook de foto’s leken daardoor film. Geen omhaal van woorden, Gevoel voor humor. Interessante informatie.


N.N.

Gewoon een hele mooie presentatie! Jan Vermeer is een bijzonder plezierige spreker om naar te luisteren tijdens het tonen van zijn eigen prachtige foto’s, ik heb genoten!


N.N.

Prima verzorgde show. Goed/groot scherm. Duidelijk en goed te zien vanuit de zaal. Goed verhaal. Stem en intonatie goed. Had iets meer spanning in de verhalen kunnen aanbrengen.


J Schrage

Het volume van de microfoon zou iets hoger kunnen behalve bij de muziekdelen dat was ruimschoots voldoende. Op Jan Vermeer is niets aan te merken alleen dan ik een beetje jaloers op zo iemand kan zijn, wat een verschrikkelijk mooi beroep heeft die man.


N.N.

De foto’s zijn schitterend. De presentatie van stilstaande en bewegende beelden houdt je aandacht voortdurend vast. Goed verhaal, je voelt je mee opreis.


N.N.

Boeiend omdat spreker zijn eigen reis toelichtte. Het was erg interessant!


Piet Westerveld

De fotografie was geweldig. Geweldige natuurfoto’s. Was voorzien van humor.


Sybren Sikma

Open en vrij, met veel humor. Hij was naar mijn idee niet ingestudeerd, zo kwam het over. De presentator was in zijn gewone doen, niet uit de hoogte en alles in gewone mensentaal. Het was makkelijk de presentator te volgen, zijn uitleg was levendig een speels. Soms momenten waar hij diep moest na denken, op deze manier kreeg ik het idee dat hij het alleen voor ons deed en het verhaal niet vaak verteld heeft. Daarom was het open, en levendig. Net als bij de vorige vraag, het verhaal kwam niet ingestudeerd over en dat maakte het vol gevoel. Daar hou ik wel van. Het gevoel en de passie was en nu in alle facetten. Dat krijg je niet als het is ingestudeerd of voor gekauwd. Je zat niet achter bij iemand tegen het hoofd aan te kijken en niemand zat voor je beeld. Het hele scherm was overzichtelijk en de spreker was duidelijk te zien.


N.N.

Schitterende foto’s en bewegende beelden. Goed zicht op de presentatie. Deskundige uitleg omdat de presentator ook de fotograaf was. Geanimeerde verteller.


M. Roorda

Fantastische natuurfoto’s gepresenteerd door fotograaf Jan Vermeer. Wat een geduld moet hij opbrengen om die allermooiste foto te maken. Respect! En een snow-addict. Net als ik 🙂


J.A. Overvelde

Het aanstekelijk enthousiasme van de presentator.


Kim Corbeek-Folman

Goed te zien, duidelijk te verstaan. Een bevlogen verteller, de tijd vloog om…


Henk Tulp

Prima presentatie, vooral de betrokkenheid van Jan Vermeer en de persoonlijke inbreng.


Appie Kingma

Prachtige beelden van Jan Vermeer op een schitterend scherm groot getoond. Jan Vermeer is een rustige verteller en kan zijn foto’s uitstekend begeleiden met een mooi verhaal, complimenten Jan.


J. van de Roer

Het was een boeiende avond!


Anneke van Prooijen

Mooie grote beelden. Leuk afgewisseld met videobeelden. Leuk verhaal, relaxed verteld.


Janet Olde Wolbers

Prachtige foto’s. Goed verhaal. Mooi in elkaar gezet als AV productie. Vlot en duidelijk gesproken.


Nel Ballemans

Heb zoiets nog niet meegemaakt, het verraste mij. Het fijne was dat hij uit eigen ondervinding sprak.


Jos Hagens

Goed persoonlijk verhaal bij geweldige beelden. Persoonlijke gedrevenheid was leidend, af en toe wat moeilijker te verstaan.


Tiny Dijks

Informatief en boeiend. Afwisselend leerzaam. Enthousiast. Rustig. Interactie met publiek. Persoonlijk benaderbaar. Staat open voor vragen.


Rita Zweers

Fantastische foto’s, fantastische uitleg. Jan nam me echt mee. Ik werd er zelfs enthousiast van.


Monique Achterberg

Ik miste een klein beetje het beeldverhaal. Zonder de toelichting van de spreker zou het een reeks zijn met hele mooie beelden. Het spreken en de beelden laten lopen met muziek vind ik een prettige afwisseling. Ik heb genoten van de prachtige haarscherpe beelden. Spreker kan duidelijk en enthousiast de beelden toelichten en is prettig om naar te luisteren. Zijn passie voor de natuur komt duidelijk over. Ik heb een hele fijne en boeiende avond gehad.


N.N.

Zeer mooie beelden en uitstekende projectie. Gevoel van ruimte werd versterkt door (subtiele) beweging en overgangen. Mooi gedaan! Jan is duidelijk bevlogen en vertelt op een prettige manier. Je kan niet anders dan hem aardig vinden. Leuk contrast tussen zo’n aimabele man en de ruige ijswerelden die hij bezoekt. De opkomst was ook geweldig! Waar het verhaal over Antarctica een mooie focus had, vond ik het deel over Artica veel minder sterk. Daar werd de nadruk naar mijn idee te veel op de verschillende gebieden (IJsland, Groenland, Noorwegen etc) gelegd terwijl het naar mijn idee sterker was geweest als – net als bij het Antarctica deel – de regio als geheel werd getoond. Nu waaierde het verhaal aan het eind een beetje “uit elkaar” terwijl je bij een presentatie toch hoopt dat je naar een duidelijke finish gaat. En over die finish; die heeft Jan natuurlijk. Die geweldige en beroemde foto van de papegaaiduiker die aankomt vliegen in de sneeuw. Daar had hij best wat langer bij stil mogen staan. Ons goed laten kijken en dan ons meenemen waarom die foto voor hem zo goed gelukt is, en hoe die is opgepikt, etc. Misschien is Jan te bescheiden, maar een beetje borstklopperij was hier absoluut op zijn plaats geweest. En het was dan ook een sterke afsluiting van de avond; Jan die – met deze knalfoto- zijn doel bereikt had!


T.v.d.Giessen

Ik heb er van genoten ondanks dat we op t.v. verwend zijn met de mooiste natuurfilms, was het nu prettig om gewoon beeld voor beeld te bekijken. Hij vertelde goed. Het was mooi om persoonlijk zijn verhaal te horen.


Peter Metselaar

Mooie opzet, foto’s, de beweging erin, film en de toelichting door de maker zelf. Toelichting op wat je ziet door de maker zelf. Hij neemt je mee op reis. Goed dat hij vroeg naar fotografen in de zaal om af en toe wat technische details te benoemen. Is een meerwaarde!


Wim den Besten

Jan is in staat je helemaal mee te nemen op de reis en het lijkt wel of je er bij bent.


Ga naar de show van Jan Vermeer over “Waarom IJsberen geen Pinguïns eten”


Reviews over “Himalaya & Nepal” van Robert Eckhardt

Himalaya & Nepal
Meer informatie over “Himalaya & Nepal”
Meer informatie over Robert Eckhardt

Cor Bels

Prachtige beelden, begeleid door mooie muziek en een persoonlijk woord van de maker. Mooi om te ervaren hoe bevlogen hij is van Nepal.


Wilmie Jacobs

De voorstelling heeft me van de start tot het eind geboeid; ontzettend mooie beelden met een duidelijk verhaal. Heel goed merkbaar dat hij dit zelf meegemaakt heeft.


N.N.

Duidelijk en mooie presentatie. Rustige en mooie toelichting waar de passie voelbaar was.


N.N.

Ontzettend mooie foto’s en mooi weergegeven onder begeleiding van passende muziek. Presentator kan boeiend en gepassioneerd vertellen over zijn liefde voor bergen en Nepalese cultuur.


Jaap de Koning

Fraaie beelden. De afwisseling van de foto’s, bewegende beelden en de spreker (Robert Eckhardt) zorgt er voor dat de presentatie zeer boeiend blijft. Robert Eckhardt geeft met prachtige beelden en gesproken woord weer hoezeer hij betrokken is met de Nepalese bevolking. Hij doet dit op een integere wijze. Zijn klimervaringen geven het een spannend accent.


Vienne

Heel professioneel gebracht!


N.N.

Mooie balans tussen beelden en film, ingesproken commentaar en commentaar door de spreker zelf. Inhoud correspondeerde goed met de titel van de voorstelling. Gaf goed en kundig commentaar met soms een leuke anekdote, maar was niet te nadrukkelijk aanwezig.


Elzo Dijk

Zeer boeiend verslag. Grootse avonturen bescheiden verteld.


Esther van Zanten

Prachtige beelden en goed geluid! Prettige & bescheiden persoonlijkheid.


N.N.

Indrukwekkende presentatie van foto en videobeelden met duidelijke toelichting van de beelden. Mooie afwisseling tussen cultuur en natuur. Duidelijke en prettige toelichting bij de beelden.


J.J. Diamant

Waardevolle photos met deskundige toelichting. Realistisch verhaal laat zien dat de presentator veel ervaring heeft.


Ton Mol

Prachtig foto- en filmmateriaal, waar de liefde en toewijding vanaf springt. Een man met levenservaring die in staat is kontakt te leggen met eenieder en zo het enthousiasme overbrengt.


N.N.

Mooie bewegende beelden, afgewisseld met prachtige foto’s. Mooie verhalen en overduidelijk heel veel kennis over het land en de bevolking.


Jan Bouma

Prettige ontvangst bij binnenkomst. Prachtige scherpe beelden met hoog dynamisch bereik, zeer goede muziek en uitstekende presentatie, wij hebben genoten. Weinig op de spreker aan te merken, presentatie was heel erg goed en professioneel.


Jaap de Vries

Mooie beelden en leuke bescheiden presentatie, die past bij het onderwerp (het arme Nepal).


N.N.

De heer Eckhardt wist op boeiende wijze te vertellen en de beelden waren prachtig.


Ga naar de show van Robert Eckhardt over “Himalaya & Nepal”


Reviews over “Niet de RACE maar de REIS” van Jolanda Linschooten

Niet de RACE maar de REIS - Jolanda Linschooten
Meer informatie over “Niet de RACE maar de REIS”
Meer informatie over Jolanda Linschooten

Margriet van den Berg

Duidelijk verhaal, prachtige beelden. Goede afwisseling tussen text en beelden. Duidelijke, prettige stem. Ze neemt je mee in haar avontuur en emotie.


N.N.

Diepe ontroering is wat deze presentatie bij mij opriep. Dus met recht UITSTEKEND. Een traan van ontroering maakte Jolanda bij mij los met haar persoonlijk verhaal. Een mooi klein goed bereikbaar theater voor niet al te grote groepen.


Martin van Mil

Bij deze presentatie zijn de beelden ondergeschikt aan het verhaal. Het geheel is meeslepend en na afloop heb je het gevoel een deel van de tocht meegelopen, zeg maar mee gerend, te hebben. Een vermoeiende ervaring, mede door de vele bewegende (hollende voeten) beelden. Jolanda verstaat de kunst om haar gehoor de gehele tijd van de presentatie geboeid te houden. Het theater is goed bereikbaar, er is voldoende parkeerruimte en de zaal is zeer geschikt voor dit soort presentaties.


Jos Thijs

Zoek de magische momenten en houdt ze hardnekkig vast, als een banier opgestoken in de lucht, weer en wind trotserend. Op de tippen van je tenen voelt de zon warmer aan, komt de maan dichterbij en kan je de sterren aanraken. Niets in de werkelijke wereld is zo mooi als de illusies gekoesterd door mensen die hun verstand durven verliezen. Even mogen meereizen tijdens deze presentatie doet je goedgezind door het leven gaan, voorkomt dat je immuun wordt voor de kwetsbaarheid van anderen en helpt je ambitieus te blijven in wat je doet en niet enkel in wat je wil doen. Waarvoor dank.


Huub Bink

Goede totale presentatie van foto’s, film en gesproken woord. Zeer goed verhaal en goed gebracht. Voor mij een zeer bekende locatie die goed voldoet.


N.N.

Prima locatie, ontvangst, presentatie en beeld- en geluidweergave. Ga zo door!


Rob van den Hoek

Mooie afwisseling van schitterende beelden. Werkelijk een inspiratiebron! Zorg voor meer voorstellingen. Dit verhaal zal velen boeien.


N.N.

Het was schitterend! Jolanda vertelt mooi, ingetogen, warm en met een zeer prettige stem. Inhoudelijk is haar verhaal nauwelijks te evenaren.


N.N.

Mooi avontuur met emotie en humor verteld. Prachtige beelden en mooie muziek. Met beschouwingen waar nog lang over nadenkt. Jolanda neemt je mee in haar verhaal waarbij zij haar reis laat leven.


Jan van Vliet

Een mooie gedragen presentatie van een indrukwekkende prestatie in een wonderschoon decor dat scherp op foto en film is vastgelegd. Voor mij de eerste maal dat ik een reisverslag op deze wijze gepresenteerd zag.


N.N.

Mooie duidelijke beelden, groot scherm en goed geluid, misschien de presentator wat meer uitlichten wanneer ze aan het woord was. Goed en duidelijk te verstaan, inspirerend en een prima afwisseling/aanvulling op de beelden. Goed bereikbaar, ook qua parkeren, acceptabele prijzen voor de consumpties, goede stoelen en verder prima zicht op podium (rij 8)


Mario Dingemans

Mooie beelden, mooie presentatie!


Desiree van Poppel

Prachtig scherm, goede sound! Al veel lezingen en presentaties gezien van Jolanda, maar ze heeft zichzelf weer overtroffen.


M.H.R. de Lange Klaassen

Het grote scherm plus de scherpe, zuivere opnames waren uitstekend. Ook de eerlijkheid over Jolanda’s gemoedstoestand maakten alles heel mooi en natuurlijk. Duidelijk verstaanbaar en goede korte info. Ik overweeg om ook naar Houten te gaan. Het was mijn eerste keer, dus misschien een volgende keer. Ik heb heel erg genoten!


Chantal van Ginneken

Jolanda neemt je mee in haar reis, brengt de sfeer goed over. Haar woorden inspireren en raken je. Professioneel en ontzettend mooi om zo de reis mee te beleven.


Reviews over “Yukon Goldrush” van Jolanda Linschooten

Yukon Goldrush - Jolanda Linschooten
Meer informatie over “Yukon Goldrush”
Meer informatie over Jolanda Linschooten

Katja Staartjes

Inspirerend en geweldige variatie in techniek (foto, film, tekst, muziek), mooi ritme.


Marjanne Winters

Prachtige beelden met passie verteld, rustige presentatie. Kortom ga zo door.


N.N.

Mooie beelden en mooi filmmateriaal. Vertelt mooi en rustig over de belevenissen.


F.L. van den Heuvel

Duidelijke beelden en persoonlijke aanvulling op de reis. Bescheiden en niet overdreven uitleg over de reis.


Ite Boersma

Tussen uitstekend en prima in. Van de presentaie wat het verhaal betreft vonden wij erg indrukwekkend, we hebben er van genoten! Door de manier van het vertellen kreeg je bijna het gevoel er zelf bij geweest te zijn.


C. Tjepkema

Boeiend verhaal met beeld en geluid, met een open karakter.


Antje Zeinstra

Boeiende avond, met prachtige beelden. Leuke anekdotes en zeer geslaagd. Respect!


Klaas van den Broek

Geeft op een geweldige manier de sfeer van de reis aan. Je leeft mee. Ze beleefde het gewoon nog een keer, heel authentiek.


N.N.

Fantastische beelden, boeiend commentaar.


Albert Alma

Het enthousiasme werd direct overgebracht op het publiek, je voelde als het ware zelf hoe het moet zijn om een dergelijke tocht te ondernemen.


Annemieke Huisman

Boeiend verhaal, fijne stem, leuke persoonlijkheid, prachtige beelden… low profile; het verhaal vertelt min of meer zichzelf, de persoonlijkheid van de presentator blijft op de achtergrond. Da’s mooi…


Pien Dell

Goed evenwicht tussen beelden en persoonlijk commentaar. Niet te lang, niet te kort.
Evenwichtige presentatie. Ken Jolanda een klein beetje. Fantastische alleskunner. Goede verteller. Mooie bijpassende muziek.


Jeroen Olie

Duidelijk verhaal, voldeed aan mijn verwachtingen. Ze vertelde het heel duidelijk, rustig en helder.


Diana Bokje

De toevoeging van het persoonlijke verhaal maakte dat je er helemaal in zat. Ze wist je echt het verhaal in te trekken.


N.N.

Gevarieerde presentatie. Bleef boeien. Heel goed, dat degene die de reis heeft gemaakt ook zelf aanwezig is en haar/zijn verhaal vertelt.


Erica de Groot

Leuke afwisseling van beeld, film en de sprankelende manier van vertellen door Jolanda. Ze had mijn zus kunnen zijn. Grappig dat zij mij uit de bak haalde voor een abonnement OP PAD MET. Op een hele natuurlijke manier vertelde zij het reisverhaal; heel prettig om naar te luisteren; Ook mijn dochter heeft genoten van het verhaal en de mooie plaatjes. We hebben een heerlijke avond gehad.


N.N.

Interessant, mooie foto’s en filmpjes, afwisselen, goed verteld.


Jos Herberigs

Indrukwekkende belevenis. De stem en voordracht van Jolanda Linschooten was ingetogen, bleef 2 uur bewonderswaardig constant en is onmisbaar. Deze vorm van beleving is onthaasten pur sang. In het begin is het even wennen, daarna word je meegezogen in het verhaal. Afwisselend stilstaande beelden en beweging versterken elkaar. De muziekkeuze was zeer passend.


CCM Verheij-Willen

Prettige vlugge presentatie. Knap om het verhaal zo te vertellen.


J. Coremans

Prachtige foto’s en video’s. Aanwezigheid van de hond. Op professionele manier verwoord.


Desiree van Poppel

Geweldig interessant. Zeer boeiend verteld, prachtige foto’s en film. Ik volg Jolanda al jaren, en zij heeft een geweldige manier van vertellen, net of je er zelf bij bent. Ga zo door!!!


Hans Schouten

Zeer professioneel; ik had dit nog nooit zo gezien en beleefd; juist de afwisseling van beelden, historische en actuele inclusief de keuze van de muziek, maakten het geheel tot een indrukwekkende beleving.


Nico Schouten

Uitgebalanceerde mix van foto, video, muziek en live commentaar. Goede opbouw in de verhaallijn. Jolanda praatte zacht, geen stemverheffingen, in een zeer rustig tempo, met prima articulatie. Ze is een natuurtalent òf ze had een superprofessionele coach voor stemgebruik!


N.N.

Goed verhaal. Zeer gedreven.


Sjaak Verboom

Mooi en aangrijpend verhaal!


N.N.

Beeld en geluid waren mooi en sloten uitstekend op elkaar aan. Jolanda Linschooten kan zo boeiend vertellen, en ze heeft ook echt veel te vertellen. Bijzonder mens.


Annie van Rijn

Foto’s en films waren mooi en duidelijk. Jolanda nam me echt helemaal mee op hun reis, geweldig.


N.N.

Combinatie ‘beeld’ afgewisseld met ‘live verhaal’ is geweldig! Met veel passie en gevoel haar ‘tocht der tochten’ gedeeld met een zaal vol toeschouwers, die op het puntje van de stoel zaten!


N.N.

Goede formule, boeiend, spannend. Emotievolle presentatie.


Mr. W.T.J.G. Osse

We hebben de barre tocht helemaal mee beleefd door de zo realistische presentatie met beelden en de teksten door Jolanda zelf. Heel indringend en realistisch.


J.G.Th. Vernooy

Prachtige opnames van de natuur!! Krachtdadig en vol doorzettingsvermogen eenvoudig en begrijpelijk.


N.J. Teeuwen

Een boeiende presentatie ondersteund door de prachtige muziek maakte het verhaal compleet. Niet pontificaal op de voorgrond gaf zij een rustig verslag van de gebeurtenissen.


N.N.

Indrukwekkende beeldweergave van een niet te beschrijven, barre tocht. Met grote bescheidenheid een fantastische goede toelichting waar de toehoorder helemaal stil van wordt als hij/zij zich in de haar plaats zou wanen.


Tienke Voeten

Jolanda is een natuur talent met het voordragen van een presentatie.


Piet Vermaat

Indrukwekkend. Met hart en ziel en bewogen gebracht.


Drs. D. Wink

Haarscherp, ondanks de grootte van het scherm. Fraai geluid. Bijzonder boeiende avond, afwisseling van video, foto’s en presentatie houdt het geheel levendig. De live aanwezigheid van de hond is grappig!


Ali Karlsson

Boeiend en inlevend verteld werd gelijk meegenomen en geboeid door het verhaal. Mooie muziek keuze ook. Gedreven en bevlogen gepresenteerd


Ad van Spanjen

Indrukwekkende foto’s en videobeelden, Gepassioneerd gepresenteerd. Niet overheersend aanwezig, rustig, duidelijk en gepassioneerd gepresenteerd.


Femmine Roeleveld

Erg indrukwekkend en professioneel.


N.N.

Prachtige beelden, goede muziek en het avontuur was een bijzonder realistische setting. Boeiend verteld en je voelde met haar mee.


F.W. Dukker

Het was gewoon heel iets nieuw voor mij. Zeer professioneel.


N.N.

Mooie beelden met passende muziek. Warm vertellen en enthousiast.


Hans Jongmans

Erg mooie foto’s afgewisseld met mooie filmpjes. Erg boeiend verteld ook. Smaakt naar meer! Boeiende verteld! daarbij is het verhaal spectaculair en ook de stiltes die ze laat vallen zijn prima getimed.


Ria Penders

Mooie opnames. Goede montage. Goed verhaal!


Elzo Dijk

Uitzonderlijk boeiend avontuur van begin tot eind. Perfecte presentatie. Sterk door persoonlijk verhaal van de hele herbeleving van het hele avontuur. Zat voorin… zag de emotie. Hond erbij was ook fantastisch.


Marjoke Laduc

Alles duidelijk verstaanbaar. Spreektempo goed. Verhaallijn met foto’s en filmpjes goed.


N.N.

Goede presentatie vol emotie gebracht. Het gevoel was of je daarbij was.


M.J. Laduc

Prettig en persoonlijk dat de reizigster het verhaal vertelt.


W. Klinkert

Voor herhaling vatbaar. Was voor mij de eerste kennismaking. Kom zeker nog een keer en een geweldige presentatie. De presentatie was goed gedoseerd.


Caroline Corts

Jolanda gaf een zeer boeiende toelichting overhaar prachtige reis!! helder en duidelijk.

Terug naar het programma

Blijf op de hoogte van Mondiavisueel

Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief van Mondiavisueel en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.